Weten Armanda en Renske al wie ze willen houden?

Weten Armanda en Renske al wie ze willen houden?

Dat is de grote vraag, weten de nieuwe potentiële bewoners al wie van de genomineerden ze willen houden en niet naar huis hoeft? Rowena vroeg het de twee nadat ze een lekker rondje gelopen hadden met pony Sasha.

Terwijl Renske bezig is met het uitruimen van de vaatwasser vraagt Rowena aan de twee of ze al weten wie niet weg hoeft. Hebben jullie al één iemand afgestreept die sowieso niet hoeft. Renske antwoordt dat ze het wel weet, ik zeg niets maar zeg wel ja. Armanda lijkt een beetje te twijfelen maar op zich wel is haar antwoord. Dus Rowena vraagt door, dat je weet wie er mag blijven? En dat het nu nog tussen 2 gaat? Armanda lacht wat en Rowena zei dat ze tijdens de stemmingen iedereen voorbij ging en zo af ging strepen. Ja zegt Armanda maar ik denk dat ik nog wel met ze wil gaan praten. Dat is ook wel handig merkt Rowena op. Maar je weet het he, volg je vrouwelijk intuïtie! Dat is heel belangrijk! Ja beaamd Armanda, dat klopt. Helaas is Rowena er niet achter gekomen. We zullen het maandag weten, eerst maar eens afwachten wie van de potentiële bewoners definitief mag blijven. Wat denk jij?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *