Volgens Armanda is duidelijk wat de groep wil

Volgens Armanda is duidelijk wat de groep wil

Nog meer gesprekken over het wegsturen van één van de genomineerden. Gina en Rob hadden namelijk een gesprek met potentiële bewoner Armanda. Want naast Rowena zijn deze twee bewoners ook wel erg nieuwsgierig wat de nieuweling zal doen als ze mag blijven.

Buiten in het zonnetje vragen de twee zich af wat Armanda zou doen, wie zou ze wegsturen? Armanda geeft geen antwoord, als ik erin mag blijven dan moet ik gewoon even met iedereen gaan praten voegt ze eraan toe. Ik had woensdag geen voorkeur toen ik hier binnen kwam. Maar inmiddels heb ik er wel een beetje een gevoel bij. Het is wel duidelijk wat de groep het liefst wil voegt ze eraan toe. Ze geeft wel toe dat ze het gevoel heeft goed in de groep te liggen. En gooit het over een andere boeg, ik wil de koeien wel met je doen zegt ze tegen Stefanie. Maar ik vind ze wel een beetje eng.  Ook Gina die bezig is met het knippen van de bewoners en toen nam ze Wim onder handen. Beide vinden Renske en Armanda leuk en Gina vindt het ook wel lastig. Maar van de andere kant niet. Wim snapt niet wat Gina bedoeld. Ja zegt hij ik denk dat ik het daar wel mee eens ben… Snap jij het nog?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *