Is Utopia wel iets voor Armanda?

Is Utopia wel iets voor Armanda?

Rolf en Armanda hebben een gesprek gehad buiten de loods. Het ging over het leven in Utopia, Rolf heeft het de laatste tijd niet makkelijk. Heeft 25 stemmen gehad, last van heimwee en bepaalde bewoners zien hem liever gaan. Ook denkt Rolf dat Armanda geen leuke tijd zal hebben in en rondom de loods. Hoe kan een fragiel persoon als jij succes boeken hier? Armanda antwoordt dat het misschien wel een beetje klopt. In zekere zin keek ik er ook wel een beetje tegenop om Utopia in te gaan. Je gaat toch de mensen die van je houden missen en je kunt niet even bellen om hun stem te horen.Rolf geeft toe dat hij er ook last van heeft. Je krijgt absoluut geen feedback van thuis gaat hij verder. Maar het is wel een fantastisch gevoel als je een bezoekmoment hebt. Ik had dat vorige week. Dat opeens je meisje hier voor de poort staat, dat is grandioos. Het is lastig, ik ben nog niet klaar in Utopia. Maar daarbuiten heb ik ook een Utopia voegt hij eraan toe. Echter zijn er hier wel kansen die ik buiten niet zal krijgen. Wat ik me wel afvraag bij jou wat is jouw meerwaarde? Want wat als blijkt dat je je plannetjes niet kunt uitvoeren, wat doe je dan over een maand? Armanda denkt dat ze genoeg in huis heeft. Ik ben ervan overtuigd dat de inwoners nieuwe dingen willen leren van mij. En ze hebben aan mij een aangenaam persoon. Ik word niet snel boos. Ik ben begripvol, leef mee met mensen. Verder heb ik al wel concrete dingetjes in mijn hoofd. Want als je binnenkomt met het idee: ik ga de horeca en de akker en de bv helpen, dat is best wel breed. Dan weet je niet waar je moet beginnen… Rolf lijkt dus voor Renske te gaan, hij is na het gesprek niet geheel overtuigd. Zou Utopia wel iets zijn voor deze nieuweling?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *