Rolf lucht zijn hart bij Rob en Stefanie

Rolf lucht zijn hart bij Rob en Stefanie

Rolf heeft na het gesprek met Armanda ook nog een gesprek met Rob en Stefanie gehad. Dit gesprek vond plaats in Le Luifel, de genomineerde heeft zijn hart gelucht.

Want terwijl Rob en Stefanie bezig zijn in de friettent gaat het gesprek al snel over de stemronde. De stemming waar Rolf maar liefst 25 stemmen kreeg, en die komen toch best hard aan zo vertelt hij. ’s Middags viel het wel mee, maar ’s avonds heb ik wel een klap gekregen. geeft Rolf toe. En dan ga je nadenken, wat heb je buiten, wat doe je hier. En aan Utopia verlaten heeft hij ook gedacht. Waarom denk je dat die trampoline nu bij het hek staat grapt hij. Op dat moment was ik er echt helemaal klaar mee! Na wat kletsen blijkt dat Rolf een dubbel gevoel heeft. Ik vind twee maanden veel te kort en zou het jammer vinden als ik weg moet. Maar aan de andere kant is het leven buiten ook belangrijk. Rob geeft hem een advies voor als Rolf wel mag blijven, je moet eens proberen meer aansluiting bij de groep te vinden. Maar of Rolf die kans ook krijgt? Maandag weten we meer!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. maria at 12:24

  Anneke het zegt niks dat men de meeste stemmen heeft gekregen. Er zijn er meerderen in utopia geweest die ook zoveel of meer stemmen hebben gekregen (zelfs emil heeft er een keer heel veel gehad)Maar dat juist Rolf veel stemmen heeft gekregen ligt ook aan ,dat de meesten niet wisten op wie ze stemmen moesten. Dus was Rolf een makkelijke prooi. Ze hebben tactisch gestemd,want er konden nl meer als 3 op de bank komen. Vandaar de makkelijke weg gekozen en dat was ja inderdaad Rolf.

  • Mjo at 16:00

   @maria, zoals ik ook heb geschreven in en redere reactie. De gemakkelijkste weg was om Rolf te “slachtofferen” . Uitsluitend en alleen om zelf niet op het bankje terecht te komen.

   Ik hoop van harte dat de beiden dames Renske en Armanda, zich niet laten beïnvloeden door het geslijm, van wie dan ook, genomineerd of niet, maar op hun eigen gevoel afgaan.

   Ik hoop van harte dat ze Rolf niet naar huis sturen. Of het Cees of Gina dan zal zijn, maakt mij op dit moment niets uit.

   Rolf heeft Cees een 2de kans gegeven, ik hoop dat Rolf die ook krijgt.

  • anneke g at 23:02

   Het rare vindt ik altijd , ze zeggen ik mag je heel graag maar je moet er tegen aan gaan we zien je niet veel maar toch geef ik je 1 of 2 punten ik wil het eigenlijk niet maar denk er de volgende keer aan
   Wat een opmerking moeten sommige bewoners zeggen ze doen zelf geen donder

 2. Mjo at 10:52

  Klopt dat Rolf niet voor niets 25 stemmen heeft gekregen. Of toch niet…………. Ik vraag mij dit namelijk af. Ik vind nog steeds dat er tijdens en voor het stemmen een vreemd, zo niet een smerig spelletje is gespeeld. Het was dan ook een geheel ander soort stemrondes als eerdere. Want iedereen had het gevoel om op de bank terecht te kunnen komen. Dus was gebeurt er, tactisch stemmen. Daar is Rolf toch enigszins slachtoffer van geworden. Ook mijn favoriet is het ook niet, maar 25 stemmen, vind ik buitenproportioneel.

  Nog zo iets, nu geeft iedereen Rolf goede (goedbedoelde) adviezen. Dat is achteraf gel*l en hypocriet.
  Want och gut, wat vinden ze het nu toch allemaal erg en zielig voor Rolf. Hadden ze hem dan eerder de helpende hand toegestoken, want niemand heeft iets aan het pestgedrag van Cees richting Rolf gedaan, sterker nog, er aan meegeholpen.

  Nu lees ik weer op een andere site, dat Cees zeer negatief aan het praten is tegen de nieuwe dames Armanda en Renske over Gina. Wat is dit nu weer voor een spelletje van Cees. Weet hij misschien, dat als Gina er uit gaat, Mark er ook uit zal gaan. Wilt hij dat dan, is hij daarop uit?
  Maar Cees zal zich ook wel in een goed daglicht aan het praten zijn bij beide dames, om niet weggestuurd te worden. BAH, hoe meer ik Cees op TV zie en verslagen over hem lees, hoe meer die man mij gaat tegenstaan.

  • Ann at 11:07

   Ja mjo, ik heb gister gekeken naar cees zijn acties.. Wat een misbaksel, als je daarmee samen moet leven.. En dan die uitspraak tegen armanda, go. Wat een mooie naam, zo wilde ik eerst mijn dochter noemen, bah of hij dat zelf beslist.. Vandaar de 2jongste hebben bijbelse namen..

 3. anneke at 19:20

  Moet Mark daar niet in le luifel zijn, of gaat hij er u al mee stoppen.
  Ik zie dat Rolf over de het wil springen hij wil wel erg zijn aandacht trekken
  Arme meiden die nu moeten beslissen wie eruit moet , maar ik vindt de gene met de meeste moet er uit al is het Rolf of Cees of wie dan ook meeste stemmen gelden .
  Nu heeft de nieuwe het moeilijk als de verkeerde er volgens hun eruit gaat , hij heeft niet voor niks 25 stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *