Stefanie lijkt nog steeds interesse in Rob te hebben

Stefanie lijkt nog steeds interesse in Rob te hebben

Ivan en Stefanie hebben buiten een goed gesprek gehad. Het ging over Rob, blijkbaar heeft Stefanie nog steeds interesse in hem. Ivan waarschuwt haar…

Ben je verliefd vraagt Ivan, Stefanie ontkent het. Ik ben niet verliefd. Wat voor k*t gevoel heb je dan vraagt Ivan door. Stefanie antwoordt gewoon het gevoel hebben en Ivan merkt op dat het ergens vandaan moet komen. Vanuit je hoofd lacht hij. Stefanie zegt het wordt toch niks, dus ik kan het beter los laten. Precies zegt Ivan en Stefanie merkt op dat Rob dan maar naar haar moet komen mocht hij toch iets willen. What the f*ck zeg je nou vraagt Ivan verontwaardigd. Ik zit heel de tijd met je te praten dat je niets moet beginnen en dan ga je dit tegen mij zeggen. Stefanie lacht en Ivan vraagt of ze wel goed bij haar hoofd is. Ik hou op antwoordt Stefanie, het wordt ook niks! Stefanie wil Ivan een hand geven om de afspraak te bekrachtigen maar Ivan wil dat niet. Hij geloofd er niet zo in. Het is wel echt heel erg, waak ervoor! Je schiet er geen ene reet mee op! Volgens Stefanie doet Ivan dat zelf ook. Daarom behoed ik je er nu van benadrukt Ivan. Je zat wel in een relatie van 4 jaar. Hij heeft veel voor je betekend en als je nou nog een nieuwe relatie zou beginnen is dat niet respectvol. Stefanie antwoordt dat ze dat echt niet gaat doen en daar is Ivan blij mee. Dat is je geraden voegt hij eraan toe. Want anders vraagt Stefanie, Ivan zegt dat hij anders niet meer met haar praat. Daar ben jij heel goed in lacht Stefanie. Ivan benadruk dat ze er moet op letten. Je zit hier voor jezelf, jezelf te ontwikkelen en vooruit te gaan. En dan ga je zeggen dat als het iets wordt hij naar jou moet komen. Zo bedoel ik het niet benadrukt Stefanie nog eens, ik bedoel niet meer dan die kus. Ivan antwoordt f*ck die kus man

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *