Benjamin gaat de vieze loods aanpakken

Benjamin gaat de vieze loods aanpakken

Benjamin de nieuweling ook wel bekend van het RTL5 programma Adam zkt Eva heeft na zijn eerste dag in Utopia al wat verbeterpunten. Hij wil namelijk de rotzooi aanpakken.

Naomi heeft dit ook al eens geprobeerd om de bewoners bewust te maken van de troep, we zijn dan ook benieuwd of het Benjamin wel gaat lukken. Benjamin wil een corvee rooster invoeren. Mesen die hun troep niet opruimen moeten aangesproken worden. Naomi hoort het zo eens aan en vind het zinloos. Alles wat hij noemt is al eens geprobeerd en lijkt niet echt te helpen. Zelfs bij een betaling doen ze het niet! Benjamin stelt zich hardop voor of hij de troep tijdens zijn verblijf wel moet gaan accepteren. Bjorn die het gesprek ook hoort deelt zijn mening. Ik doe het en dat durf ik echt te zeggen. In het half jaar dat ik hier ben heb ik drie keer misschien iets niet afgespoeld en in de kast gezet. Ik speol altijd mijn spullen af en zet deze in de kast. Benjamin gaat er toch goed over nadenken hoe hij dit kan aanpakken. Maar gaat het hem ook lukken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Ton at 13:59

  Benjamin neemt gewoon de taak over van onze “schoonmaakleidster” Naomi, die weer aan een break toe is …(rustperiode )
  Die heeft werkelijk nog niets zinnigs gedaan in Utopia….

 2. anneke at 17:55

  Naomi ruimt zelf niks op , van de week zei ze ik ben het gewoon zat ik dacht meid ga toch naar huis maar nee hoor ze blijft jammer.
  Benjamin dit gaat niet lukken of jij moet de nieuwe huissloof worden komende , laten we zeggen 3 a 4 dagen zolang geef ik het hem voordat hij het zat is hun spullen op te ruimen

  • Wil at 17:02

   Naomi is helemaal geen aan pakker, laat staan dat ze de mensen mee krijgt voor het schoonmaken, ze is verwent en bekakt, en dat zien de bewoners ook, en……….liever lui dan moe, heb meer vertrouwen in benjamin

 3. anna at 16:30

  Jullie zeggen utopia echte mensen. Hoe kan het dan dat ik al 5 acteurs heb gevonden
  Deze spelen allemaal in achter gesloten deuren beetje raar he

 4. Toet at 15:43

  Ik weet niet wie dit opschrijf maar er zitten wel erg veel fouten in. Benjamin wie weet krijg je het vuil weg met swaffelen.

 5. Maria at 15:42

  De mensen die in Utopia niks opruimen, die doen dat thuis ook, zijn niet anders gewend, die horen niet in een groep te leven, je hoeft alleen maar je eigen rotzooi op te ruimen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *