Er slingert veel geld rond in Utopia

Er slingert veel geld rond in Utopia

Het is crisis in Utopia en ook de keti koti markt is niet de financiële klapper geweest waar iedereen op hoopte. Mark vindt dat het tijd is voor transparantie. Hij wil een duidelijk overzicht creëren van al het geld dat aanwezig is in Utopia.

Om te beginnen maakt Mark een pot waar de bewoners hun contante geld in moeten gooien. Zakgeld, giften van vertrekkende bewoners en andere inkomsten moeten hierin worden gedeponeerd. In het vervolg houdt Mark met de computer bij hoeveel tegoed iedereen heeft. Op deze manier weet de boekhouder te allen tijde hoeveel geld iedereen nog heeft. Hij vindt het namelijk erg vreemd dat iedereen overal geld vandaan tovert. Daarom wil hij alle touwtjes weer in handen hebben, vooral in deze tijden van crisis.

Mark is niet de enige die onraad ruikt, ook Ivan is argwanend. Hij noemt Bas als voorbeeld Bas heeft geld gekregen van LauraB, maar dat lijkt een onuitputbaar bedrag te zijn. Samen met Rob en Nicole discussieert Ivan nog even verder over dit onderwerp. Al het geld op één plek verzamelen zal ongetwijfeld een puntje worden in het volgende centraal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Maria at 16:20

    Het gaat nu toch wel een beetje een kleuterschool worden, als je een lolly wilt mag je 1 euro uit de pot halen hahahahahahahahaha.
    Maar sommige mensen zijn dan ook net kleuters, daar moet steeds tegen gezegd worden dat zij o.a. moeten opruimen, werken, als je dit groepje neemt is het niet zo gek dat er zoveel werklozen zijn, ook raar dat sommige hun baan opgeven om in Utopia te kunnen zitten en niks doen.

  2. Marja at 16:01

    Hebben we allemaal al keer gehad, komt niets van terecht. Mark is een grote sjoemelaar en geeft vriendjes hun zin, dat deed hij al bij Laura en lotte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *