Benjamin achterdochtig over inkomsten Baas Beach

Benjamin achterdochtig over inkomsten Baas Beach

Nog meer gesprekken in de ochtend, Benjamin en Bas waren vanmorgen in de gym aan het sporten. Al snel komt het gesprek op gang over Baas Beach. Benjamin is een beetje achterdochtig, waar komen die hoge inkomsten vandaan?

Benjamin zegt tegen Bas dat hij zich iets af vraagt. Gisten heb jij bijna tweëenhalf meier meer omgezet dan wij daarvoor. Gisteren tijdens het centraal werd namelijk bekend dat Baas Beach qua inkomsten 896 euro heeft binnen gehaald. Ik vraag me af hoe dat kan? Bas antwoordt dat het volgens hem gewoon een kwestie is van vraag en aanbod. Maar ook de gunfactor speelt mee. Baas Beach is helemaal gemaakt van spullen die al op het terrein waren. Dit soort initiatieven willen bezoekers graag steunen. Benjamin antwoordt dat hij het verschil wel heftig vind. Ik vind het gewoon veel dus ik dacht ik moet het je toch even vragen man. Ik ben gewoon een baas grapt Bas. En de cijfers liegen er niet om. Misschien zijn het andere factoren gaat Benjamin verder. Of mensen die liegen, dat kan ook. Benjamin lijkt Bas dus niet helemaal te vertrouwen. Volgens Bas gaat het om een goede combinatie van aanbod en gunfactor. Dit is nog maar de omzet, de inkoop is hoger als die van de bar. Als Benjamin klaar is met sporten en de gym verlaat zegt Bas dat hij hem in de gaten gaat houden… Kunnen we binnenkort een confrontatie tussen de twee verwachten?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Marja at 13:22

  mark heeft de kluit al een hele tijd bedonderd. Niemand die er wat van zegt, Bas doet het openlijk en die is nu de klos. Blijf het een leuke vent vinden. Gio kan ook maar alles bestellen op kosten van de bv en wat te denken van de armband van Naomi en deschofterige hoeveelheid eten van Mac Donalds

  • Anja at 13:35

   Het lijkt wel 1 groot spel, dat niemand Bas door heeft of hem aan spreekt en verder onderzoek snap ik geen bal van, het interreseert niet zoveel mensen, ieder denkt aan zn eigen hachie, en dat absurde mac donalds is Naomi ook vergeven, daar gaan je haren toch rechtop van staan, logisch dat men denkt ohhhhh dus het valt allemaal wel mee!!!!!! Ik hoop dat sbs eens ingrijpt en zegt hoe het werkelijk is,en dat ze gewoon op water en brood moeten, ik denk dat de meesten op stappen, want de luxe die ze daar hebben zonder geld is absurd, Sbs doe eens wat, het is niet meer geloofwaardig

   • anneke at 13:42

    En moet je kijken wat ze meenemen als ze er uit gaan Colinda kreeg een bank mee die ze ook hadden kunnen verkopen ( die ze echt niet verkopen omdat niemand hem wil)

 2. anneke g at 11:55

  Wat verkoopt Bas eigenlijk ,ik vindt het verschil ook heel groot.
  Is er nu helemaal niemand daar die hem er op aan spreekt om eens eerlijk te zijn , heeft hij gestolen uit een andere kassa en dat bij hem in de kassa gedaan.
  Ik blijf die man niet vertrouwen, en dan nog dat (sorry dat ik dat schrijf ) smoelwerk van hem van ik belazer hier de hele boel.
  Of heb ik het mis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *