Rob geeft advies aan Benjamin

Rob geeft advies aan Benjamin

Aangezien de morgen rustig verlopen is blikken we even terug wat er een paar uur geleden gebeurde. Rob en Benjamin hadden een gesprek in het zonnetje. Rob gaf de nieuweling wat advies.

Gisteren heeft Rob tegen Benjamin gezegd dat hij rustig aan moet doen. Bij de picknicktafel vraagt Benjamin wat hij daar precies mee bedoelde. Rob legt uit dat hij niet rustig aan moet doen. Hij bedoeld meer dat hij die energie moet vasthouden. Je gaat wel tegen bepaalde problemen aan lopen. Dat is niet erg want daar leer je van. Ik ben ook iemand die graag dingen wil doorpakken en dat is juist heel goed. Daarom ben ik benieuwd of dat jou gaat lukken, dus laat je vooral niet door mij beinvloeden. Benjamin begrijpt het wel, hij heeft het al van meerdere bewoners gehoord. Maar Benjamin wil zich bewijzen tegenover de rest. Die bewijsdrieft zit vooral in mijn eigen hoofd. Terwijl iedereen zoiets heeft van, kom eerst rustig binnen en ga eens even ademen. Maar als ik daarin meega dan doe ik op een gegeven moment helemaal niks meer. Dan stuur ik eidere dag een mailtje en dan zie ik wel of ik antwoord krijg. Benjamin wil zich dus min of meer beschermen tegen zichzelf. In zijn ogen zijn er namelijk genoeg bewoners die niet meer weten met welk doel zij Utopia ingekomen zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Yvon at 13:23

  Ik dacht dat ik de eerste was om commentaar te geven…maar jullie denken er ook zo over!!!
  Heb die jongen nog nooit iets zien doen,alleen zich zelf heel interessant vinden.
  En natuurlijk bank zitten en roddelen,maar dat doen de heel veel.

 2. Marja at 13:16

  Ach die Rob zegt dat hij iemand is die graag dingen wil doorpakken . Ha ha heeft hij nog niets van laten zien, ja roddelen en roken, daar is hij goed in

 3. Tineke at 11:38

  Rob kan alleen rustig aan doen maar ziet dat zelf niet, sukkel, hij heeft op de markt commentaar gahad maar lacht dat weg.
  Wat doet hij eigenlijk de hele dag behalve roken en kletsen?

 4. Maria at 11:23

  Rob adviseerd Benjamin rustig aan te doen, daar is Rob goed in, ik heb nog geen massage gezien, misschien alleen bij Stefanie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *