Utopia nieuwtjes 28 juni

Utopia nieuwtjes 28 juni

Het Utopia nieuws van 28 juni vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Nog weinig drukte in de loods om 10:15 uur, de meeste liggen na een geslaagd Keti Koti evenement nog lekker in hun bed.
 • Benjamin en Rob zijn al wel wakker en zitten in het zonnetje lekker te kletsen. Er wordt van alles besproken, zoals de reizen van Rob, de liefde en nog veel meer.
 • Bas is ook al wakker en zagen hem druk in de weer met pleisters. Hij heeft zijn hand ergens aan open gehaald.
 • Omstreeks 11:00 uur is er nog altijd weinig beweging in de loods, een echte zondag dus!
 • Vandaag geen lockdown, er moet geld verdient worden, wellicht doen de bewoners dit slapend?
 • Benieuwd wat er komende maanden op de planning staat qua evenementen? Check dan even onderstaande afbeelding. Bas heeft dat ook gedaan…

We komen uiteraard nog terug met updates zodra er meer gebeurd. Kom je later terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Utopia nieuwtjes 28 juni

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Maria at 11:17

  Het is de bedoeling dat de utopianen niet hetzelfde doen als in de buitenwereld, en de meeste lukt dat aardig, die kunnen buiten niet zo lang op bed blijven liggen en niks doen, dus wat dat aangaat zijn ze goed bezig.

 2. Anja at 11:10

  Het zijn veel dezelfde mensen die naar de markt komen, ze zijn verzadigt, en ja…een markt, waar je ook komt, komt op het zelfde neer, de meeste komen om de bewoners te zien

 3. Marja at 11:06

  Neem aan dat utopiagangers het nu wel gezien hebben daar en hun geld beter willen besteden aan vakantie of zo. Altijd beter dan je geld te besteden om dat stelletje luilakken nog verder vet te mesten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *