Het centraal van 27 juni

Het centraal van 27 juni

We gaan even terug naar gisteren. De bewoners besloten nog laat een centaal te houden. Hier lees je alle punten van gisteren 27 juni terug.

Opbrengst keti koti
Mark neemt als eerste het woord, want het is belangrijk dat iedereen weet wat de opbrengst was van vandaag: Baas Beach € 896,-, merchandise, entrée en de early birds € 636,- , bar € 752,-, Le Luifel € 783,-, kapsalon € 109,-, Nicole met de nagelstudio en de tekening: € 178,-, de foto’s € 291,-, merchandise bij Gaby € 385,-, en Gio met zijn rondleidingen heeft ook wat geld opgebracht.

Dat brengt het totaal volgens Mark op ongeveer 4100 euro. En dat is een beetje teleurstellend. De kramen hebben we dan nog niet meegerekend. Dit is de omzet van vandaag. En dan gaan er nog belastingen vanaf en de inkoopprijs.

Keti Koti
Het ging goed met het festival vandaag. Gabriëlle was erg blij met de inzet van de inwoners. Jullie waren allemaal heel erg geïnteresseerd, dankjulliewel daarvoor. Ivan zegt dat hij een zware dag achter de rug heeft. Naomi: Ja, ik zag je in het gras liggen! Ivan zegt ik heb van twee tot vijf uur geslapen. En daarna was ik nog vermoeider. Ik merkte dat ik geïrriteerd was, elke keer als iemand iets vroeg was het even teveel.

Trouwplannen
Benjamin heeft dan ook nog een paar dingen: Ik sprak twee bezoekers en die willen heel graag trouwen in Utopia volgend jaar. Het wordt dan een homohuwelijk, het zijn twee vrouwen. Iedereen vindt het leuk om te horen, maar het is nog wel ver weg in de kalender. Hij ontmoette ook een vrouw met erg veel levenswijsheid en oppert daarom om het idee van de Utopia Academy nieuw leven in te blazen.

En in het licht van de terroristische aanslagen van gisteren in Frankrijk, Koeweit en Tunesië, hoogstwaarschijnlijk door Islamitische Staat, wil hij graag dat de inwoners nadenken over bewustwording bij de kijkers en Utopia-fans. Hij vindt het belangrijk dat iedereen de dialoog blijft aangaan met mensen die gelovig zijn. Opdat de angst, die de terroristen ons proberen op te dringen, niet zal zegevieren. Het wordt duidelijk: Benjamin profileert zich sterker als de idealist van de groep.

Brunchplannen
Het is nu natuurlijk al laat en de hoofden staan niet naar overleg. Dus morgen wordt er een nieuw centraal ingepland. Om 12:00 uur scherp, buiten in de zon. Zullen we er een brunch van maken, dan? zegt Mark. Er ligt een hele belangrijke week in het verschiet, dus er zijn een hoop urgente zaken te bespreken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Hortence at 11:21

  Gina ,wees wat zuinig met die haar spullen.Stefanie ,heeft elke week een ander kleur haar.Wie betaal er voor??Als Stefanie buiten Utopia was gaat ze niet elke week naar de kapsalon.Gina ,biologische spullen zijn erg duurt.Stefanie heeft het ook steeds Utopia te verlaten ze weet niet of ze wilt blijven of niet.Als jij Gina zo door gaat ben jij door zou haar spullen heen .Knippen en wassen moeten gratis zijn.Voor de rest moet er 50% betaal worden voor Utopia bewoners.Wordt wakker.

  • anneke g at 12:07

   De spullen worden toch gesponseerd dus waarom zal je aan een bewoner geld vragen en ik meen gelezen te hebben dat Stefanie zelf dingen had mee genomen ,van verf spullen

 2. Horten at 11:15

  Gina,moet wat zuiniger worden met de haar spullen.Die zijn erg duur.Stefanie ,heeft elke week een ander kleur haar.Wie betaalt dit alles?Als Stefanie buiten Utopia was zou ze niet elke week naar de kapsalon gaan voor een andere kleur.Stefanie,weet niet als ze in Utopia gaat blijven of niet .Als ze binnen kort weg gaat is het heel erg en weg gegooid geld. Ze mag haar haar wek verven maar laat ze 50% van betalen.Wassen en knippen moeten gratis zijn.Wordt wakker Gina.Biologische spullen zijn gewoon duur.

 3. anneke at 10:23

  Er is dus niet gesproken over het afluisteren wat Bas deed en misschien nog doet.
  Maar ja Mark is ook vriendjes met Bas

 4. Maria at 10:07

  Goh, dat is nieuw dat Ivan geirriteerd raakte telkens als er iemand wat vroeg, nou Ivan, jij raakt altijd geirriteerd als er iemand iets vraagt wat niet in jou straatje past, dus dat is niks nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *