Utopia nieuwtjes 27 juni

Utopia nieuwtjes 27 juni

Het Utopia nieuws van 27 juni vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Inmiddels zijn er flink wat bezoekers op de Keti Kotti markt. Bij binnenkomst kwam de brassband niet met de bezoekers mee. Deze is flink later gekomen, zo’n 1.5 uur later. Het leverde Gabriëlle veel stress op.
 • Ook Anthony de date van Tineke is weer van de partij.
 • Mark is waarschijnlijk door bezoekers op de hoogte gebracht van de afluisterapparatuur die Bas eerder gekocht heeft. Hij vertelt dit aan Rob al snel worden de heren onderbroken door Gio. Hij vraagt of er nou wel of niet gegeten mag worden. Mark antwoordt dat hij het zelf moet weten, volgens mij wil Ivan graag eten. Rob zou het zonde vinden. Daarna gaan de heren in Le Luifel weer klanten helpen.
 • Bjorn kreeg commentaar van een bezoeker, hij zou niet zichzelf zijn en acteren…
 • Het is druk, gezellig en multicultureel op de Keti Koti markt. Er  zijn verschillende optredens, momenteel een dans act.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates. Volledig op de hoogte blijven wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Wil at 20:26

  Heeft Naomi dr snor weer gedrukt? Iedereen ruimt op, Naomi ligt zeker weer, altijd als er wat is smeert ze hem. Moe wanneer hethaar uit komt. Bah

 2. Marja at 17:35

  Ach jee, brassband te laat. Als je nog een keer band zegt is er niets meer over. Anderhalve man en een paardenkoper. Goed geregeld gaby

  • Mjo at 08:08

   Nou @anneke, ben ik ook wel eens benieuwd naar. Maar ik ben er “bang” voor, of dit wel gebeuren gaat.
   Zoek via google dit artikel maar eens op: Straffen in Utopia of toch niet?

   De link kan ik hier niet geven, want dan wordt mijn reactie niet geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *