Keti Koti markt van Gabriëlle is van start gegaan!

Keti Koti markt van Gabriëlle is van start gegaan!

Vandaag staat het Keti Koti evenement op het programma in Utopia. Voorbereidingen waren gisteren al gedaan en vanmorgen stonden de standhouders al vroeg aan de poort. Het verliep allemaal wat minder soepel. Er ontstond namelijk een heuse file! Bjorn maakte de praatjes met de verkopers wat te lang waardoor verschillende mensen moesten wachten. Enfin uiteindelijk komen alle verkopers toch op het terrein aan bij hun stand. Het zal een multiculturele markt worden met verschillende leuke stands, lekker eten, muziek en andere optredens. Ook is er een tentoonstelling over de slavernij in de loods. En aan klederdracht is ook gedacht want we zien onder andere Gabriëlle in Surinaamse kleren rondlopen. Ook de stroom is goed geregeld al was er vanmorgen nog even paniek omdat sommige “paddenstoelen” geen stroom gaven. Wim besloot te bellen en bleek gelukkig iets simpels te zijn, een zekering.  Ivan is het zelfs met Bjorn eens dat de organisatie nu op rolletjes loopt, wel moet her en der de indeling veranderen. Zo klaagde een standhouder dat hij naast een eetkraam stond, waardoor de kleren naar eten gaan stinken. Bjorn lost het vakkundig op. Uiteraard is Le Luifel en strandtent Baas Beach ook open. De standhouders richten hun kraampjes in en Gabriëlle zorgt dat ze te drinken krijgen. Ook Bjorn maakt naast de andere bewoners een gezellig praatje. Momenteel zijn er nog geen bezoekers en omstreeks 12:00 uur zullen de eerste gasten komen. Bjorn spreekt iedereen toe, de gasten komen zo. De brassband komt eerst en daarachter lopen de bezoekers. Daarna volgt er ook een officiële opening. Het volgt een gezellige dag te worden!

We voorzien dit bericht nog van updates, kom je later even terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *