Het centraal van 26 juni

Het centraal van 26 juni

Tijd voor een centraal, morgen staat een drukke dag op het programma in verband met het KetiKoti festival dus dat moet even besproken worden. Hier lees je alle besproken punten van 26 juni terug.

Bjorn begint over een centraal, alles staat klaar behalve de bar. Deze moet naar buiten, de postmix moet nog naar buiten maar wel droog staan. Stroompunten liggen waar ze moeten liggen, alles is getest en werkt. Voor de rest moet het podium nog opgebouwd worden, het geluid komt morgenvroeg. De standhouders komen om 9:30, iedereen moet dan klaar staan. De loods zelf staat morgen in het teken van een tentoonstelling. Er wordt vertelt over de geschiedenis van de slavernij. Ook zullen er een aantal vrouwen zijn in Surinaamse klederdracht. De loods moet dus ook opgeruimd worden. Iedereen moet om 8:00 opstaan om zich klaar te maken. Het draaiboek voor morgen, om 12 uur beginnen we. De brassband komt binnen met de eerste bezoekers. Daarna volgen nog vele leuke dingen. Een opening met de groep. Gabriëlle vertelt dat ze met zijn allen naast elkaar moeten staan, de speech wordt gedaan en er volgt een openingsdans. Dit zal rond 12:15 uur zijn. Daarnaast start de markt gaat Bjorn verder, er zal een zanger optreden. Een verteller, nog een zanger, een mini optreden over vroeger en de brassband sluit af. De taakverdeling wordt doorgenomen. Bjorn heeft daarna nog een dingetje, rondleidingen zijn financieel altijd interessant geweest. Ook vinden mensen het leuk, er zijn dus ook mogelijkheden voor. Het kost dan 2 euro per persoon. Gio gaat sla van de akker verkopen.

En dan begint Gina over de deurwaarder, ze vind de taxatie niet echt realistisch. Is het wel echt? Bas antwoordt dat het een ruwe schatting was. En Gio zegt dat het echt of nep kan zijn maar het moet toch betaald worden. Ook Bjorn vindt dat ze moeten realiseren dat het serieuze shit is. We staan heel veel in de min en dat kan gewoon niet. Als je in de buitenwereld 8K in de min staat kan dat gewoon niet. Er moet echt iets gebeuren! Gio begint over de schilderijen, de biedingen hiervan. Momenteel is er 295 euro geboden. Het schilderij van Naomi is 105 euro geboden, voor Ivan 100 euro, van Bjorn 50, Nicole 10 euro en noem het allemaal maar op. Het loopt dus lekker en komt steeds binnen. Mensen die overboden worden stuur ik een mailtje zodat ze een nieuw bod kunnen plaatsen. Biedingen gaan tot zondag 28 juni 20:30 uur. Zondag zal er geen lockdown zijn, er moet nu geld verdiend worden. Ivan weet daar niks van en volgens Bjorn was dat besproken. Ook Naomi wijst iedereen erop dat mensen voor fotoshoots vaak voor zondag reserveren. Volgens Nicole worden er nog steeds dingen gedaan die geld kosten. Volgens Mark is het simpel, we geven te veel uit en we verdienen niks. Alles wordt hier doorheen gedrukt. Nicole vraagt zich af of het komt doordat mensen zich niet volledig in zetten. Maar of het meer aan de groep zelf licht. Volgens Mark moet iedereen nagaan of hij of zij voldoende doet voor zichzelf en Utopia BV. Luxe goederen moeten afgeschaft worden. Volgens Nicole zit er een dip in waar ze nooit meer uit komen. Benjamin oppert om te kijken naar luxe artikelen. Volgens Mark is afschaffing van zakgeld en sigaretten scheelt dat al 1200 euro. Maar er wordt wel goed gelet op de inkoop door Bas aldus Mark. Nicole vind het geen uitstraling, er zitten mensen thuis die denken what the f*ck. En al is de deurwaarder nep we moeten dat geld gewoon hebben woensdag. We kunnen beter alles verkopen. Ivan vraagt helderheid over hoeveel de bewoners in de min staan. Volgens Mark komt dat nog, we moeten knallen. Er gebeurd niet veel, we moeten gewoon 2 a 3oo euro per dag binnen krijgen. Ook loopt het Live in de loods met Tim Douwsma in de soep. Er zijn 2 kaarten verkocht, het kan beter geannuleerd worden. Volgens Gio zal een beetje aandacht ook goed zijn. Ivan is er klaar mee om dingen aan te trekken wat niet loopt. Mark benadrukt wel dat de Hollandse avond wel goed loopt. Er moet een gewoon een klapper komen, zeker nu Laura bijvoorbeeld weg is. Maar gelukkig komen er een aantal grote evenementen aan. Gina oppert witte tshirts te verkopen met een boodschap, handtekening etc. Ook Naomi heeft nog een aanvulling ze kan een officiële fotoshoot geven voor 10 euro. Daarna sluit het centraal, er komen zo eet gasten voor een BBQ.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Anja at 18:05

    Naomi …een officiële fotoshoot? Wat waren die anderen dan? Tien euro? Wat een geld voor een niet byzondere shoot, alleen op zondag de meeste aanvragen, en wat doet ze de rest van de week? Achter Gio aan ,eten ,luieren, nee Naomi moet haar mond houden, ga aub met je ouders mee als ze komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *