Rob is erg duidelijk tegenover Stefanie

Rob is erg duidelijk tegenover Stefanie

Het is na het zoen incident lang geleden dat Rob en Stefanie met elkaar hebben gepraat. Stefanie deed een poging op het rokersbankje en daar is Rob heel snel duidelijk tegenover haar.

Rob zucht en zegt dat hij door het briefje van Stefanie in een bepaalde positie wordt gezet. Ook wordt het allemaal opgeblazen, terwijl er weinig is gebeurd. Rob wil even erg duidelijk zijn naar zijn mede bewoonster. Ik zal nu even heel erg duidelijk zijn. Al weet ik ook niet zo goed wat ik moet zeggen. Voor mij is er niet zoveel aan de hand, zolang je wel gewoon normaal kan doen. Stefanie antwoordt dat ze merkt dat hij het moeilijk vindt om er over te praten. Als jij zulke dingen gaat schrijven dan heb ik het idee dat je me neit snapt en neem ik afstand gaat Rob verder. Laat het los, we zijn gewoon matties. Ik heb geen zin meer om het erover te hebben. Stefanie antwoordt nou dan toch niet. Maar zo maak je het alleen maar moeilijker aldus Rob. Voor mijzelf ja antwoordt Stefanie die steeds droeviger wordt. Je maakt het zo ingewikkeld gaat Rob verder, laat je niet door andere mensen verwarren. We kunnen het verder toch gewoon relaxed hebben? Ik heb geen zin meer om in herhaling te vallen. Daarna besluit Rob naar de barbecue te gaan kijken. Doe dat antwoordt Stefanie die alleen op het bankje achter blijft. Zal de boodschap van Rob duidelijk over gekomen zijn?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Nick Lokate at 14:39

    Ik vind dat Stefanie wel echt te ver gaat, te overstaand van streamers zoenen met iemand anders en snakken naar sex terwijl ze thuis een vriend heeft, zou me echt voor schamen als ik haar was. Lekker naar huis gaan die meid. Rob doet het goed, hij handeld uitermate goed, elke keer maar een kind van 24 jaar achter je aan hebben lopen die snakkend naar iets wat je iets niet moet doen.. Daar krijg je een naam van Stef

  2. Hortence at 10:49

    Rob ,moet opzouten met zijn opmerkingen naar Stefanie.Hij moet met zijn poten van haar af blijven .Rob kus haar op de mond en zit met zijn poten als haar billen en niet daarna gaan zeggen dat hij het niet wilt.Stefanie haar vriend heeft het niet uit gemaakt doordat ze met Rob hebt gekust.Stefanie heeft naast Bjorn geslapen ,wat er is gevallen weet niemand.Die ex-vriend heeft gelijk.Weg er mee.Ze had het zo moeilijke en veel heimwee. Krijgt ze vervolgens fam bezoek .Dan ga je niet na een paar dagen naast Bjorn liggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *