Één dag skippen tijdens Ramadan?

Één dag skippen tijdens Ramadan?

Gina, Gio en Mark doen mee aan de ramadan om Ivan te steunen. Maar vandaag tijdens het keti koti evenement lijkt Ivan het toch zwaar te hebben. Hij wil graag één dagje skippen, hij voelt zich namelijk rot dat zijn mede bewoners nu niets kunnen nuttigen. Bij Le Luifel volgt kort overleg.

Ivan waardeert dat ze mee doen met ramadan, we hoeven niets te bewijzen. ik vind het leuk dat jullie mee doen, maar wat bereik je er mee? Dus ik we skippen vandaag! Dan skip ik ook, één dag. Maar Gio ziet dat ook niet zitten, we gaan tot de 17e gewoon door. Volgens Ivan doen sommige mensen ook wel eens een dag skippen, het gebeurd vaker. Ik doe het ook wel eens.  En heb vorig jaar ook een dag overgeslagen en niet ingehaald. Ik doe elk jaar mee maar ben geen heilig boontje. We kunnen best een dagje genieten van het lekkere eten hier. Ik vind het f*cked up! Rob vindt dat Ivan wel gelijk heeft maar Mark en Gina willen het liefst gewoon doorgaan. Je maakt het gewoon af als je ergens aan begint zo zegt Gina. Wellicht zien we later het besluit, Gio vertelt tegen een standhouder dat hij het wel erg moeilijk vindt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Bardy247 at 16:51

    Ivan met zijn cafetaria geloof. Eruit pikken wat hem uitkomt en daar zwaar op hameren en anderen de maat nemen.
    Daar is hij overigens niet de enige in. Rienk was daar ook een ster in en Gaby heeft ook van die trekjes.

  2. Marja at 16:46

    Gina en mark zijn geen moslims maar wel standvastiger dan Ivan. Gio smokkelt, drinkt tussendoor en eet misschien ook wel. Kan Ivan dat halal gedoe ook wel vergeten, hij drinkt ook alcohol. Moslim wanneer het hem uit komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *