Familiebezoek voor Bjorn

Familiebezoek voor Bjorn

Eindelijk is het dan zover voor Bjorn, hij mag namelijk genieten van familiebezoek! Hij heeft er weken op moeten wachten maar vanmorgen zijn ze er dan eindelijk. Drie uur lang mag hij van het bezoek van het thuisfront genieten. Als zijn familie op het terrein aan komt is hij uiteraard erg blij, na het knuffelen en begroeten volgt er een voorstel ronde voor de rest van de groep. Ook is er een hondje mee en geeft Bjorn zijn bezoek een rondleiding over het terrein. Ze zijn er immers de eerste keer dus alles moet even geshowt worden. Verder wordt er gezellig gekletst maar vooral ook genoten van het zonnetje. Zo liggen een aantal bewoners van het zonnetje en uiteraard een drankje te genieten. Kortom de dag kan niet meer stuk voor Bjorn. En voor de rest van de zon hangers ook niet meer!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Toet at 00:20

  Hallo het is helemaal.En wie zeg dat ik niet netjes ben.Deze man met zijn grote mond die moeten ze er uit stemmen.Misschien dat de mensen daar zich zelf kunnen zijn.Ze zijn bang van hem.Een slechte zaak.Hij heeft eerlijkheid hoog in het vandel staan.Laat me niet lachen.Kaal scheren.En wel te rusten.

 2. harry at 23:49

  wakker worden het gaat over Bjorn!!! waarom zou redactie bang zijn? staat duidelijk dat je netjes moet blijven. en Ivan heeft zeker ook heel veel goede dingen gedaan, dus om hem nu hellemaal af te katten is eigenlijk erg overdreven.

 3. Toet at 23:30

  Thérèse dat snap je ook niet.Als ik iets ten nadelen van (ik kan zijn naam niet over mijn lippen krijgen)zeg dan wordt het verwijderd.Ik snap niet dat die haan zo prat gaat over eerlijkheid .Ik erger me echt een ongeluk .hij doet niet wat hij zegd.Verder die kwaaie kop van die vent.Ja ik ben erg kwaad.Helemaal als hij op Björn af geeft.Kop kaal knippen.

  • Therese at 19:57

   Beste Toet, waarom moet de redactie bang worden voor IVAN EN GEEN IWAN ?????
   Dit onderwerp gaat OVER HET BEZOEK VAN BJORN EN HEEFT TOTAAL NIETS TE MAKEN MET IVAN.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *