Bas laat zich kaal knippen

Bas laat zich kaal knippen

Tijdens de Free a Girl actie zijn er verschillende beloftes gedaan die niet nagekomen zijn. Zo wilde Ivan zijn hoofd kaal scheren maar kwam hier later op terug. Bas werd vanmiddag onder handen genomen door Gaby en LauraB herinnerde hem ergens aan. Ik zie nu dat er haar aan de bovenkant af gaat, maar de onderkant ook? Aangezien je je brazilian wax niet gedaan hebt. Maar waar Ivan zijn belofte niet wil inlossen, is Bas moeilijkste niet Ik doe het wel zegt hij al draaiend met zijn ogen. Goed nieuws voor LauraB. De hippie gaat direct op zoek naar iemand die Bas deze behandeling wil gaan geven en dan maar kijken of Bassie spijt krijgt van zijn belofte.

Ondertussen wordt er ook nog eens hard gewerkt aan het cordwood huisje de vloer wordt ondanks het mooie weer gelegd. Om 8:00 uur was Mark de eerste die aan het cordwoodhuisje begon te werken. Niet veel later komen ook Nicole, Ivan, Stefanie en Bas helpen. Allereerst wordt er een zeil gelegd om vervolgens de fundering te leggen. Het is nog even uitzoeken welke dikte het cement moet krijgen, maar uiteindelijk lukt het ze aardig om de fundering te leggen. Vanmiddag of zodra het uitgehard is zal er een nieuwe vloer in kunnen. Goed bezig!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Riet at 21:25

  Nou, Ivan is gewoon een praatjesmaker die je vooral niet moet tegenspreken, want dan is het, zo praat je niet tegen mij, en wat is er zo bijzonder aan dat haar van Ivan, als je iets belooft Ivan, je wilt er toch zo graag om bekend staan dat je beloftes nakomt, scheer je hoofd gewoon kaal, dan mag je weer schreeuwen tegen iedereen, nu moet je je voorlopig even rustig houden.

 2. Riet at 21:20

  Ja Ivan, Bas wel, als die wat zegt doet tie het wel, hij duikt zelfs in een hoop koeiemest zonder al te veel problemen.

  • Mjo at 09:03

   Bas was niet de eerste hoor, die zijn hoofd in de koeienstront duwde. Giorgio en Ivan gingen hem al eens voor. Is wel al een tijdje geleden, december 2014.

 3. Wil at 10:27

  Idd luie laura en luie rob,en luie gaby, die doen werkelijk niets, ze willen laten overkomen dat ze heel wat doen, de cameras weten beter, dat stel in ieder geval eruit en neem gio mee en naomi, want zij kan niks zonder gio

 4. Lisa at 21:24

  Maak daar niet zo’n punt van.Ivan had het in z’n enthousiasme beloofd en niet gerealiseerd dat er echt zoveel geld binnen gehaald zou worden.Bas gaat er wat makkelijker mee om.

 5. Marja at 14:28

  Ivan belooft dingen maar komt ze niet na. Bas is sportief en houdt zich aan zijn woord. Luie Laura wil dat wel even regelen, maar het is allemaal al door de regie geregeld, je wordt belazerd waar je bij zit.

  • Mjo at 10:44

   Hoezo houdt Bas zich (wel) aan zijn woord??? Heeft Bas dan ook VOORAF aangegeven dat hij zijn hoofd zou laten kaal scheren bij het behalen van een bepaald bedrag??? ACHTERAF iets doen is zoooooooo gemakkelijk l*llen.

   Bas heeft hiermee een hele andere reden, kijk eens wat ik wel niet doe of durf. Daarmee zet het hij Ivan nog meer te k*kken en dat is het doel van Bas een wig – tweespan drijven tussen de bewoners.

   Ik ben absoluut geen fan van Ivan, maar dit heeft hij in een dolle en enthousiaste bui gezegd, dat hij daar achteraf op terugkomt, praat ik zeker niet goed, afspraak is afspraak, maar begrijp het wel een beetje. Het is de trots van zijn karakter en ook zijn achtergrond/afkomst/cultuur, die hem hierin tegenhoudt.

   Wat Bas betreft, zou ik willen zeggen, spring eens eindelijk over of op dat poortje. Want die beelden telkens van een stuntende en in zich zelf pratende Bas is te dom en te belachelijk voor woorden. Een zogenaamde (en zijn wens tot) aankomende dictator onwaardig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *