Het Utopia nieuws van gisterenavond

Het Utopia nieuws van gisterenavond

Door persoonlijke omstandigheden zijn we wat later met het brengen van het Utopia nieuws. Sorry! Vanaf nu zullen we je weer volledig op de hoogte houden van de laatste nieuwtjes. Omdat we nog het een en het ander te goed hebben maken we hier een samenvatting van gisterenavond.

Bas onderging een brazilian wax
Bas riep heel stoer tijdens de lock me up actie  dat hij een brazilian wax zou ondergaan als er genoeg geld binnen zou komen. Echter ging het zo hard met het geld dat hij zijn belofte moest na komen. Bas leek het in eerste instantie niet te doen maar gisteren kwam hij toch zijn belofte na. Een mevrouw kwam speciaal langs om al het haar rondom de schaamstreek te verwijderen. Verdere details kun je in onderstaand filmpje zien.

500 dagen feest
Gisteren stond er een leuk feest gepland ter ere van 500 dagen Utopia. Dat werd groots gevierd en er was veel publiek. Er waren verschillende optredens van onder andere de Rotjochies, Tony Star, William Jenninx en DJ Tony. Als klap op de vuurpijl wordt de avond afgesloten door Utopia’s eigen DJ Bjorn. Het ging er gezellig aan toe, om een indruk te krijgen van gisterenavond hebben we wat filmpjes toegevoegd.

Rob en Bjorn scoren een dame
Tijdens het 500 dagen feest was het enorm gezellig voor Rob. Hij sloot de avond leuk af om met een bezoekster de bosjes in te duiken. Er werd flink gezoend wat goed te horen was (tussen de streamlocks door) En Rob wil het wel geheim houden voor de andere bewoners. Nou zo geheim is het niet, check onderstaand filmpje maar voor verdere details!

Een paar uur later was het ook erg gezellig voor Bjorn. Hij zoende namelijk ook met een dame. Maar deze wilde iets verder dan dat, echter zag Bjorn dat niet zo zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *