Utopia nieuwtjes 6 juni

Utopia nieuwtjes 6 juni

Het laatste Utopia nieuws van 6 juni vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte bent van wat er in Utopia gebeurd.

 • Allereerst bieden we ons excuses aan dat we gisteren avond geen nieuwsberichten meer geplaatst hebben. Dit kwam door persoonlijke redenen. Wel hebben we een samenvatting van gisteren avond gemaakt met filmpjes. Het bericht vindt je hier terug!
 • Bas en LauraB waren na een gezellig 500 dagen feest als eerste wakker. Tijd om de koeien te verzorgen.
 • Vandaag staat er weer van alles op de planning. Lunch gasten, bezoek voor Naomi (verslag komt eraan) en vanavond komt er iemand langs voor de wens pot.
 • De loods werd vanmorgen ook opgeruimd na een gezellig 500 dagen feest, alle bewoners helpen een handje mee.
 • Nicole en Ivan hebben vannacht weer samen geslapen! Dat is best wel verrassend nieuws, aangezien ze als vrienden verder gaan en geen relatie meer hebben. Zou er dan toch weer iets opbloeien?
 • Bas maait het gras met een grasmaaier rondom de strandtent. Hij heeft nog wel even werk vermoeden wij.
 • Naomi zit in spanning te wachten op het familiebezoek wat ze vandaag krijg. Stefanie zit er gezellig naast en wacht even mee.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Marja at 14:00

  Nou Laura de koeien doen? Ze was alleen maar aanhef zeuren dat het zo stonk en deed niets. De loods moest schoon omdat de fam. Van Naomi komt, maar zelf doet ze niets.

  • Wil at 20:18

   Dat is altijd zo bij laura, en de loods schoon omdat er bezoek komt? Laat me niet lachen, doe het elf Laura, je hebt volgens mij nog nooit een wc schoon gemaakt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *