Familiebezoek voor Naomi

Familiebezoek voor Naomi

Na lang wachten is het dan zover, Naomi ontvang familiebezoek! Er komt een witte auto het Utopia terrein op gereden. Als iedereen is uitgestapt is het tijd om te knuffelen. Dit keer zijn haar ouders, vriendin en zusje er. Na het knuffelen gaat het gezelschap richting de loods en worden er cadeautjes uitgewisseld. Zoals make-up, een beker, een lens voor de camera, kleding en lekker eten voor iedereen. De familie gaat lekker in het zonnetje zitten bij Le Luifel, tijd om wat te drinken en lekker bij te kletsen. Ook Gio krijgt een cadeautje, een lekker luchtje. Hij is er zo blij mee dat hij de groep één voor één bedankt. Naomi krijgt van iedereen de groetjes met een dikke knuffel van Laura. Ze vind dat ze het hartstikke goed doet! Ook de mensen van haar Facebook zijn erg tevreden over haar. Moeder benadrukt dat ook, na die strenge brief ben ik super trots op je. Ook is ze goed bezig met het schoonmaken. Regelmaat is wel belangrijk en ziet ze er ook veel beter uit volgens moeder. Daarna kletst het gezelschap nog even verder, Naomi is zichtbaar blij en haar dag kan niet meer stuk!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Anja at 16:26

    Nou nou , of schoonmaken zo byzonder is zeg, missc hien voor naomi wel,
    Wat zal gio blij zijn met zn luchtje? Misschien beter nieuwe broeken en een paar bretels, hij ziet er vreselijk uit,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *