Stefanie heeft spijt

Stefanie heeft spijt

Gabriëlle en Stefanie hebben een gesprek gehad over Rob. Gabriëlle heeft namelijk wat opgevangen en ook merkt ze dat Stefanie niet echt lekker in haar vel zit. In de woonkamer bespreken ze de kwestie.

Kan ik je even spreken? vraagt Gabriëlle en Stefanie kijkt een beetje verbaasd. Ze gaan op de bank zitten en Gabriëlle vraagt of ze het niet vervelend vind aangezien het duidelijk van haar gezicht is af te lezen. Nee antwoordt Stefanie kort maar krachtig. Vindt je me bot vraagt Gabriëlle door, nee antwoordt Stefanie. Oke gaat Gabriëlle verder want ik wel oprecht weten hoe het met je gaat. Volgens Gabriëlle spreekt haar gezicht boekdelen. Hoe zit het nu precies met Rob? Ze heeft namelijk gehoord dat het over is en er in de toekomst niets meer gaat gebeuren. Dat is beter antwoordt Stefanie en ook voor mijn ontwikkeling. We kunnen toch gewoon matties zijn. Ook vertelt ze dat ze het moeilijk heeft nu Colinda weg is. Het voelt voor haar alsof ze in een zwart gat valt. En bij Rob kan ze lekker grappen en ouwehoeren. Het is een goede vriendschap. Het was gewoon… Lus maakt Gabriëlle haar zin af. Stefanie knikt en heeft er spijt van. De relatie buiten de poort kan ze naar eigen zeggen alleen maar redden als ze Utopia verlaat. Maar daar ben ik nog niet klaar voor. Ik leer nu ook veel van mijzelf in Utopia. Maar ik ben gewoon dom doelend op het zoen incident. Gabriëlle geeft haar nog een tip, Give it your best shot. For real. Anders glipt het onder je neus voorbij… Zal Stefanie zichzelf kunnen oppakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *