De kapsalon van Gina komt steeds dichterbij!

De kapsalon van Gina komt steeds dichterbij!

Gisteren schreven we al over de mevrouw van Schwarzkopf die langs kwam. Schwarzkopf wil namelijk graag Stefanie helpen met het opzetten van een kapsalon. Ze krijgt van het bedrijf verschillende producten om dit te realiseren. Zo stond er vanmiddag een grote berg dozen voor de poort en al snel wordt duidelijk dat dit voor Gina de kapster bedoeld is. Rob en Mark besloten haar een handje te helpen en sjouwden alles naar binnen. Ik wordt hier zo gelukkig van straalt Gina als ze alle spullen van haar sponsor ziet. Echter is er nog één probleempje, de kapsalon zelf is er momenteel nog niet. Wim de bouwer zal dit probleem gaan oplossen. Hij wil namelijk wel een kapsalon bouwen, en maar al te graag want de bouwtekening ligt al klaar! Bas die voorbij loopt roept enthousiast tijd om geld te verdienen! Maar daarvoor zal er eerst geld uitgegeven moeten worden. Hoe duur zal een kapsalon kosten? Zullen de bewoners nog verder de min in gaan? Ondertussen test Gina wat producten uit, ze neemt onder andere Stefanie onder handen. Zal deze knipbeurt helpen om zichzelf op te kunnen pakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. anneke at 19:07

  Moet een kapsalon gebouwd worden mens er staat gebouwen genoeg waar je in kan .
  Waar Wilco en Colinda geslapen hebben in dat hoekje maak daar een wasbak om je haar uit te spoelen.
  Kost alleen het aan sluiten van een wasbak.
  Ik zie nu dat daar opeens een kantoor is , Die was toch onder de trap.

  • David Brigham at 21:06

   Hebben ze onlangs verplaatst, omdat groep en BV gescheiden moesten worden of zoiets onzinnigs…
   Maak die kapsalon in het Cordwood zou ik zeggen, of de Welness.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *