Stefanie twijfelt, Utopia verlaten of niet?

Stefanie twijfelt, Utopia verlaten of niet?

Stefanie weet het allemaal niet meer, er is zoveel gebeurd in korte tijd. Is het verstandiger om Utopia te verlaten? Om zo mogelijk haar relatie te redden? Of moet ze blijven?

Buiten op het rokersbankje besprak ze het met wie kan het ook anders Rob. Daar vertelt Stefanie dat ze niet weet of ze naar huis moet voor haar (ex) vriend of niet. Ga je naar huis om te bekijken waar ik beland? Of ga ik hier door? Rob antwoordt dat hij daar niet de aangewezen persoon voor is om haar dat advies te kunnen geven. Zeker nadat er zoveel is gebeurd tussen die twee. Je bent hier ingestapt, omdat je voor jezelf hebt gekozen. En je blijft terugkomen op het verhaal dat het al apart is als je hier instapt als je een vriend hebt, dan moet je relatie wel heel er goed zitten. En dan moet je niet dit soort issues al na een maand hebben. Maar dat is iets tussen jullie. Maar wat later komt er toch een soort van advies, ze moet veel schrijven naar haar vriend. En Stefanie moet goed beseffen dat Utopia slechts een once in a lifetime is. Blijkbaar heeft Rob de twijfels bij Stefanie weg genomen, ik begin net antwoordt ze terug. Het lijkt er dus op dat ze toch nog even wil blijven in Utopia…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Toet at 14:04

    Ze wilt blijven .Nou we zijn ontroerd.De enige die ruggengraat heeft is haar vriend groot gelijk meteen uitmaken dit is geen vrouw waar je je leven mee wilt delen.Gelijk een man pakken.Echt eng.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *