avond samenvatting Utopia 23 juni

avond samenvatting Utopia 23 juni

We gaan nog even terug naar gisterenavond, wat is er toen allemaal nog meer gebeurd in Utopia? We hebben het kort maar krachtig op een rijtje gezet zodat je weer helemaal op de hoogte bent.

Kim Kötter was in Utopia
Er was gisterenavond bezoek voor Naomi, Kim Kötter van Miss Nederland kwam langs. Ze komt samen met Naomi kijken naar de foto’s die ze eerder heeft gemaakt tijdens fotoshoot voor de kalender van Miss Nederland. Er moest nog het een en het ander veranderd worden qua bewerking, zoals belichting en schaduw. Ook is de laatste foto niet leuk laat Kim weten. Samen zoeken ze goede foto’s uit die uiteindelijk bewerkt moeten worden.

Jeroen Nieuwehuize was in Utopia
Jeroen Nieuwhuize was gisterenavond in Utopia, eerder heeft hij uitleg gegeven aan Colinda, Bjorn en Gio over het maken van een radio-uitzending. Gisteren kwam hij kijken hoe het allemaal gegaan is. Gabriëlle komt er al snel bij zitten want zij gaat nu ook aan Utopia radio werken. De uitzendingen die Jeroen gehoord heeft zijn oké, zeker voor mensen die net gestart zijn. Wel is er een puntje van kritiek, de commercials komen nogal hard over, dat mag wel wat zachter aldus de radio 538 dj. Ook moet er meer structuur in de radio uitzendingen komen, onderwerp voor onderwerp afwerken en niet van de hak op de tak. Ook geeft hij nog wat spreek tips en spreekt nog wat jingles in.

Gaby stopt met tattoo lessen
Gaby heeft een gesprek gehad met Rob. Het ging over haar doel binnen Utopia, ze doet van alles maar er komt uiteindelijk niets van terecht. Volgens mij heb jij een passie van 2 weken, doelend op het tatoeage leren. Ik heb het idee dat het meer een uitprobeersel is. Voor mij hoeft het niet per se nu antwoordt Gaby.  Maar als ik het alsnog wil doen, dan komt het wel. Want anders geef ik weer iets uit handen. Ik neem er afstand van, maar ik verwacht wel dat ik uiteindelijk de tijd ga krijgen of de kans ga krijgen het wel te doen. Maar daarom zeg ik ook: het is nu of later. Maar in de tijd dat ik hier zit wil ik het wel graag doen. Volgens Rob moet ze meer focussen op tekenen en de kapsalon. Niet veel later spraken de twee met elkaar. Nicole wil nu wel eens weten hoe het zit, ik heb het gevoel dat je dit eigenlijk wil doen en kijken waar het schip strand. Ik vind het te dierbaar voor zoiets en weet dat je het heel graag wil. Maar ik denk dat het problemen gaat opleveren met zijn drieën. Gaby antwoordt ik wil mij focussen op het kappersgebeuren met Gina en het tekenen.  Ik wil je de ruimte geven om het te doen wanneer het je uitkomt. Zo heb jij de ruimte om te knallen en jij hebt dit altijd gewild. Nicole vind het fijn dat Gaby er zo instaat, ze is nog jong en kan alles ontdekken. Je kunt genoeg bereiken met knippen en tekenen in Utopia sluit ze het gesprek af. Kortom Gaby lijkt dus te stoppen met het volgen van tattoo lessen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *