Utopia nieuwtjes 29 juni

Utopia nieuwtjes 29 juni

Het Utopia nieuws van 29 juni vindt je hier terug. Alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

  • De tattoo artiesten zijn weer in Utopia te vinden, dit keer krijgen Nicole en Stefanie les. Gaby is er immers mee gestopt. Nicole en Stefanie krijgen momenteel een les in hygiëne.
  • Maandag betekend sportdag, maar ook weegmoment voor Gabriëlle! Aarzelend gaat ze op de weegschaal staan maar al snel zien we een vrolijk gezicht! 3.5 kg afgevallen! Terwijl het vorige week helemaal niets was! Gabriëlle is sinds haar komst in Utopia 32.2 KG afgevallen.
  • Maar dan is het tijd voor het echte werk, sporten. Een aantal bewoners plus Gabriëlle gaan ondanks het lekkere weer buiten sporten.
  • Gaby en Naomi bakken pannenkoeken. Om deze vervolgens op te eten in het zonnetje.
  • Gina is helemaal in love door de nieuwe kuikentjes.
  • Momenteel is het erg rustig in Utopia, uiteraard komen we later terug met meer Utopia nieuws!

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Anja at 20:14

    Waar is toch dat apparaat wat ze gekocht hebben voor de spieren? Een miskoop zeker, en naomi had er baat bij zei ze, ja ja en vervolgens niet gebruiken, raaaaaaaaaar!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *