Gaby niet blij hoe er met Bjorn wordt omgegaan

Gaby niet blij hoe er met Bjorn wordt omgegaan

Gisteren hadden Ivan en Bjorn ruzie over de organisatie van de markt. Wederom waren er volgens Ivan zaken niet goed geregeld. Wat al snel ontstond in een woordenwisseling. Gaby heeft deze ruzie ook gezien en kwam daar gisterenavond laat op terug. Samen lopen ze een rondje en Gaby zegt,  ik dacht ik neem je even mee, want ik ben echt misselijk van wat ik heb gezien. Maar ik wil even tegen je zeggen dat ik het heel knap vond hoe je je staande hield en dat je het echt heel goed doet. Ik sta achter je en ik ben trots op je. Maar in centraal in zo’n discussie mengen, daar ben ik nog niet heel goed in. Bjorn waardeert de woorden van Gaby. En al snel wordt de houding van Ivan besproken. Volgens de twee is de houding al een tijd niet goed meer. Bjorn heeft het idee dat Ivan de king van Utopia wil zijn maar dat is ie bij lange na niet. Zeker niet door zijn manier van communiceren. Twee maanden geleden was het echt nog niet zo erg. Dit past niet bij hem… Het is een top gozer maar hij moet echt z’n communicatie verbeteren. Gaby sluit zich er volledig bij aan en samen besluiten ze morgen het gesprek met Ivan aan te gaan. Deze morgen hebben we nog geen gesprek gezien van de drie, wie weet volgt dat later vandaag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Mjo at 12:14

  Bjorn moet NOG assertiever worden. Het gaat wel iets beter als in het begin, maar ja, als dit niet in je karakter zit, is dat erg moeilijk stand te houden. Ik heb echt compassie met Bjorn.

  Maar van de andere kant, wie kan dan wel op tegen deze agressieve manier van taalgebruik, stemverheffing en ook Ivans (be)dreigende houding/lichaamstaal richting bewoner(s)/Bjorn. Ik denk op dit moment geen enkele bewoner. Het wordt hoognodig tijd dat er wordt ingegrepen door de regie, om dit gedrag van Ivan te stoppen, is actie van hogerhand nodig.

  Zoals @ Hortence ook al zegt, Bjorn heeft zich alles zelf moeten aanleren wat organiseren van de markt betreft. Heeft nooit van iemand hulp gehad en van Gio al helemaal niet. Gio heeft vanaf het begin Bjorn niet gemogen en ook totaal niet de intentie gehad om Bjorn te helpen of in te werken. Maar wel commentaar leveren. Daar zijn ze (Gio en Ivan) zo goed in, niet dus.

 2. Hortence at 11:53

  Bjorn,moet zelfs zijn mond open doen.Bjorn heeft alles zelfs moeten leren wat het de markt betreft.Bjorn heeft maanden achter Gio moeten lopen om uit leg.Nooit heeft Gio wat gedaan om Bjorn de kneepjes van de markt geleerd. Ivan ,Bjorn DOET ZIJN BESTH OU DAAR REKENING MEE.

 3. gina at 11:25

  Die Ivan is een dictator hij denkt met zijn grote bek ik mag alles maar zo werkt dat hij wil iedereen na zijn cultuur hebben .we wonen in Nederland hier zijn andere regels ivan jongens stem op hem dat er rust in de tent komt

 4. Marja at 11:18

  Ivan is een dictator, Björn laat zich niet meer alles aanleunen maar helaas Ivan schreeuwt wel, maar luisteren doet hij niet. Hij voelt zich oppermachtig.
  Geen goede moslim volgens de Koran dan. Nu zouden zijn zusters eens aan het hek moeten komen om hem de les te lezen

 5. Maria at 10:49

  Ivan, ik dacht dat je met de ramadan je medemens lief moest hebben, is bij jou ver te zoeken en niet alleen nu, ga lekker naar huis en ga daar de boel op stelten zetten, kijken wat je moeder doet. Daar krijg je een knal voor je kop, en verdiend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *