Favoriete bewoner week 27

Favoriete bewoner week 27

De uitslag van de favoriete bewoner van deze week is weer bekend… En Bas staat ondanks zijn afluisterpraktijken gewoon op nummer één. Maar Wim de nieuweling doet het erg goed voor zijn eerste keer. Hij volgt na Gabriëlle op de derde plaats. Maar ook Benjamin doet het goed, we zien hem op de achtste plaats. Nicole is uit de top 3 verdwenen en Ivan sluit de top 5 af. Bekijk hier de volledige uitslag nog eens terug.

 1. Bas (27,32%)
 2. Gabriëlle (17,31%)
 3. Wim (16,16%)
 4. Nicole (8,15%)
 5. Ivan (6,72%)
 6. Bjorn (6,69%)
 7. Giorgio (5,8%)
 8. Benjamin (2,69%)
 9. Naomi (2,38%)
 10. Gina (2%)
  Mark (2%)
 11. Rob (1,2%)
 12. Gaby (0,98%)
 13. Stefanie (0,6%)
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Hortence at 12:07

  Bas ,steelt en luistert anderen af.Vinden jullie dat knap????Waar zijn jullie mee bezig??Wat denken jullie van het stellen ?Dat doet die bas ook.Je gaat niet afluisteren om dat te gebruiken voor het stemmen.Dat is het laagste wat er bestaat.Laat hij van jullie komen stellen en jullie afluisteren.Ik denk niet dat jullie het op prijs zouden stellen.Laat een iedere in zijn waarde .Dat is pas klasse en dat doet die Gaby.Die heeft ook geen seks op de buis.Zo hoort het is een voorbeeld voor de jeugd die kijken.Niet die Naomi die op nummer 9 staat.Gio zegt dat hij geen verkering wilt toch gaat ze met hem naar bed.Als de jeugd dat ziet denken ze dat het normaal is om het bed te delen met een vent die geen waarde heeft voor een vrouw.Vrouwen en meisjes moeten waarde hebben voor hun lichaam.Dat heeft Naomi niet ,maar Gady wel.

 2. Hortence. at 11:59

  Waarom Naomi op nummer 9.Ik vind het niet eerlijk.Gaby doet meer dan die Naomi.Naomi maakt alleen maar foto’s verder niets.Naomi bestel eten voor haar en haar vriendje.Wie betaald daar voor? Waarom Bas eerste????? Win is niet zolang in Utopia en staat al heel hoog.Gaby doet haar best om meer te leren doen .Die Naomi is alleen daar voor de foto ,wie kan er geen foto maken.Gaby wilt meer en dat laat ze ook blijken.

 3. Marja at 11:13

  bas is een terechte winnaar, denk dat gabrielle bij gebrek aan beter hoog staat, die doet totaal niets voor de groep, alleen voor zichzelf. Voor de goede orde, Ik stem niet.

  • Mjo at 12:25

   O ja, praat jij het stelen, omkopen en afluisteren maar goed.

   “Mooi” voorbeeld voor de jeugd is die Bas. (NOT)

   Overigens ook ik stem niet, maar ben in tegenstelling tot jou (als niet stemmer) en vele kijkers die wel stemmen, absoluut niet gecharmeerd van Bas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *