Veel kritiek op Bas

Veel kritiek op Bas

Bas lijkt deze week niet heel geliefd bij de andere bewoners. Hij krijgt veel kritiek te voorduren.

Bas en Rob zitten samen op de bank wanneer Rob aangeeft dat hij de ‘Baas’ niet te vertrouwen vindt. Hij vindt het maar een sneaky typetje met zijn sokken, slippers, rare mutsje en zijn gekke streken. Daarnaast vraagt hij zich af waar Bas toch altijd zijn geld vandaan haalt. Bas vindt dit een ongegrond argument en komt bijdehand terug. Hij benadrukt dat hij gisteren in zijn eentje het meeste geld heeft verdiend. Ook heeft hij geld gekregen van LauraB, maar hij gaat Rob niet vertellen hoeveel hij daar nog van heeft.

Maar Rob heeft nog meer kritiek. Bas is geen teamplayer, hij is sneaky, hij bestelt zonder toestemming en dat maakt hem onbetrouwbaar, aldus Rob.

Onderuitgezakt luistert Bas naar het betoog en ondertussen bestelt hij een volleybalnet. Wat volgens Rob echt uit den boze is. De woorden van Rob komen niet echt aan. Ik heb echt een hekel aan sneaky personen. Daar kom je nog wel achter vriend, waarschuwt Rob. En nu wil ik juist een volleybalnet kopen, zegt Bas vrolijk tegen Gaby.

Meteen daarop vuurt Gio een tweede aanval op Bas af, je doet best wel veel uitgaven, die je niet overlegt. Bas geeft aan dat hij een go heeft gekregen voor een investering van € 500,-. Maar die was, volgens Gio, alleen voor zijn waterleidingen en niet voor een bakplaat. Bas snapt er niets van en verdedigt vurig zijn beachclub. Het is in mijn optiek niet fair hoe je bezig bent, besluit Gio. Bas loopt kwaad weg: Pfff…. Nu heb ik het weer gedaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anneke at 11:07

  Dit is een bericht voor Manon en Marja ik hou niet van mensen die de hele tijdt de boel bedriegen , stelen , en afluisteren.
  En ik hoop echt dat de rest eens goed na gaan denken om hem geen geld meer in handen geven en hem laat boeten voor het afluisteren ,dat ik nog erger vindt dan roddelen.
  Het gaat om samen leven maar hij noemt zich de baas of de dictator.

  • Manon at 00:38

   De enigste dictator die daar rondloopt is Ivan! Heel goed dat Bas afluisterapparatuur heeft, komt hij er eens achter hoe er gepraat/geroddeld wordt terwijl iedereen altijd zegt zo eerlijk te zijn! En boeten?? Het is nog altijd Utopia, geen gevangenis!

 2. Marja at 20:56

  Mijn hemel , Anneke wat heb je toch tegen Bas. Leuke vent , die alles openlijk tegen de camera gaat vertellen. De enige leuke die er in zit , of heb je liever schreeuwlelijk Ivan , die allsven iedereen afkat en zelf vindt dat hij zo goed is

 3. anneke at 20:00

  Ik heb het idee dat hij geld mee naar binnen heeft genomen van z”n eigen toen hij naar binnen ging
  Weet iemand hoeveel geld hij van Laura B heeft gehad.
  Ik hoop dat hij al zijn geld moet inleveren en niks meer kan kopen en mag kopen, en nog beter is als hij er uit moet
  Ze moeten met z”n alle praten zonder hem en over leggen om hem er uit te sturen om wat hij gedaan heft

  • Manon at 22:13

   @Anneke! Met zn allen praten zonder hem?? Dat doen ze al genoeg. Het is wel duidelijk dat jij Bas niet mag! En Bas eruit, het is tijd dat ze Ivan eruit gooien met zn walgelijk gedrag! Ik hoop dat Bas nog lang in Utopia mag blijven, geweldige jongen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *