Ivan vertrouwd Bas ook niet

Ivan vertrouwd Bas ook niet

Op één of andere manier hebben verschillende bewoners er lucht van gekregen dat Bas geen zuiver geweten heeft. De geruchten over zijn afluisterpraktijken zijn dan nog tot daaraan toe, maar dat hij misschien geld van de gemeenschap achterover heeft gedrukt om zelf investeringen te kunnen doen, voor bijvoorbeeld Baas Beach, is de druppel die de emmer doet overlopen.

De geloofwaardigheid van Bas lijkt daarom nu definitief aan gruzelementen geslagen. Rob en Gio houden een soort interventie en leggen hem het vuur aan de schenen, maar Bas ontkent in alle toonaarden. En ook buiten, op de schommelbank met Ivan, lijkt hij zelf heilig overtuigd van zijn goede bedoelingen. Bij de Ivan voelt hij zich duidelijk meer op zijn gemak, omdat Ivan meerdere malen heeft gezegd dat hij Bas wel mag omdat hij zo hard werkt.

Iedereen zit moeilijk te doen omdat ze me sneaky vinden zegt Bas, terwijl hij van zijn biertje nipt. Ik dacht echt dat ik een go had voor die € 500,- voor de bakplaat. Ivan vindt het algemeen wantrouwen helemaal niet gek. Het is gewoon raar, Bas, dat jij zoveel geld hebt om investeringen te doen. Je hebt geld gehad van LauraB, maar dat kan nooit zoveel zijn. Vanaf het begin heb ik al gezegd dat ik je niet vertrouw. Ik mag je, want je werkt hard, maar toch klopt er iets niet aan je. Tijdens centralen zeg je helemaal niets. En toch geef je allemaal geld uit. Hoeveel heb je nu?  Bas antwoordt er is nog iets van € 200,- over. Ik heb geld aan Stefanie gegeven. Maar ik heb ook geld gehad van iemand die op de één-na-laatste markt was. Die wou me gewoon steunen.

Ivan zet zijn serieuze blik op en kijkt Bas intens aan. Als ik merk dat jij op één of andere manier geld hebt gestolen van de gemeenschap, dan heb je aan mij echt een verkeerde.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. anneke at 20:10

  Hij heeft geld van iemand die op de markt was ,ik vind dat niet kunnen , heb het idee dat het een bekende van hem was want wie geeft hem geld.
  Waarom heeft Laura B hem het geld gegeven en niet in de wenspot waar ze zoveel voor deed

 2. Hannah at 19:41

  Bas is door de regie gekozen omdat hij als geen ander voor wat reuring kan zorgen.
  Persoonlijk moet ik vaak lachen om zijn fratsen, bijvoorbeeld zijn volhardende pogingen om over het hek te springen (zelfs gisteren nog aan wat markt bezoekers) of zijn “grimas-glimlach” ( bedoelend: ik neem jullie ook maar in de maling) tijdens aanvallen op hem.
  We willen wat anders dan bed-liggers of roddelbank-hangers, Bas is hier een welkome verandering op!
  Stelen is natuurlijk uit den boze, ik was daarom wel blij dat hij de €20,00 weer in de la van “Le Luifel” heeft terug gelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *