Wordt Bjorn ondergewaardeerd in Utopia?

Wordt Bjorn ondergewaardeerd in Utopia?

Ivan besluit het gesprek met Bjorn aan te gaan. Volgens hem wordt Bjorn ondergewaardeerd in Utopia, stelt Bjorn zich te bescheiden op?

In het kantoor houden de mannen een gesprekje. Waarom trek jij je bek niet open? Dat hoef je niet te pikken van iemand die er een maand is en jou popiejopie noemt, doelend op Bas. Je laat over je heenlopen aldus Ivan. Bjorn reageert een beetje lacherig en wil daar eigenlijk niet echt op ingaan. Omdat hij vindt dat het meer over een ander zegt dan over hem. Wat is er mis met popiejopie zijn? vraagt Ivan. Wie is er meer popiejopie? Jij of Bas? Ik durf wel te zeggen Bas, alleen trekt die zijn bek meer open. Hoeveel mensen zijn hier één nacht wakker gebleven tot 03:00 uur om iets af te krijgen? Die kan je op één hand tellen. Alleen jij, ik en Gio, verder niemand. Je draagt meer bij dan dat mensen zien. Daar mag je trots op zijn en mee te koop lopen. Bjorn laat het er verder maar bij. Stelt hij zich echt te bescheiden op?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. harry at 14:58

  Gio moet eens eindelijk zijn mond houden , hopelijk dat hij zoveel stemmen krijgt en naar huis gaat.is gewoon jaloers , fam van Bjorn kan trots zijn op hem. dat kan je van de ouders van Gio niet zeggen. zou me kapot ergeren om zijn gedrag.

 2. Druif at 11:27

  Inderdaad wat een eikeltje bal is die gio. Hij word met de minut erger bah. Bjon is volgens mij wel een aardige vent , hij is sociaal is haast altijd bezig , bescheiden .respectvol tegen de “vrouwen”. Moet inderdaad misschien wel eens van zich afbijten maar ik geloof dat dat heel lang duurt ( vast de aard van het beestj. Ik hoop dat dat groots spectak van de zomer super zal worden en dat Utopia te klein is ! Ik gun hem dat wel en als het dan ook nog goed verloopt komt dat respect vanzelf ook buiten de poort!wat hem misschien een hele leuke baan opleverd. Die kale weet ik niet , heeft meer praatjes dan hij gaatjes vult , komt niks uit .bas is leuk bezig mrt z’n ding hij is nog jong opzoek naar zichzelf maar wel aardig tot nu toe. En Ivan zingt paar toontjes lager gelukkig maar is ook met het begin vooruit gegaan . Mark is een verschrikkelijke kwal.

 3. Wil at 07:46

  Blorn doet het goed, is idd bescheiden, hij moet zn mond verder opentrekken, is een goeie jongen, en die GIO denkt dat hij heel wat is en kan, je moet je nog bewijzen in de buitenwereld, noet iedereen vind jouaardig zoals je misschoen denkt, je bent nu een hoogst irritante jongen, met je 21 jaar moet je nog veel leren, respect kan ik niet meer opbrengen ,je jaagt de hoofden op hol van nu al 3 uit utopia, om vervolgens ze zeggen aju, het was lekker. Neeeeeeee. Geef mij bjorn maar.

 4. Tony at 07:45

  Die Gio doet weer eens heel eng. Er gaan er toch meer een hekel aan hem krijgen.
  Presentator wordt hij ook niet, misschien zit er een goeie hockeycoach in hem….wat een balletje zeg !
  Mark is ook zo’n muts geworden, altijd zeuren als de kas niet klopt, maar wel de hele dag zitten flemen met die Gina.
  Laura B doet ook niks, die heeft de hele dag plannetjes ! Gaby wordt vierkant.
  Het lijkt de wereld wel buiten Utopa !!!!!

 5. anna at 07:20

  Gio is zo’n gore etterbak hij denkt dat hij heel wat is ,het enige waar hij mee bezig is zijn pik achterna lopen…en Bjorn is veel te zacht voor die schoften ,maar ik vraag mezelf af wanneer hij ontploft dat zijn meestal types zoals Bjorn heel lang iets nemen tot de kruik barst… nou eens kijken of dit geplaats word aangezien ik Gio hebt beschreven zoals hij door vele word gezien!

 6. Mjo at 06:54

  Gio is gewoon jaloers.

  Bjorn moet vaker en harder van zich afspreken. Bjorn reacties zijn wel goed, maar snijden geen hout doordat ze geen indruk maken. Zoals afgelopen week ook met Mark.

  Bjorn is te zachtmoedig voor die altijd beter wetende babbelkousen, zoals Mark, Ivan en Gio.

 7. anneke g at 22:35

  Bjorn kreeg ook te horen vandaag op tv van Giorgio jij wil doen wat ik ook wil je kan ook zeggen Giorgio wil doen wat Bjorn wil
  Wanneer bemoeid Giorgio zich weer eens met de koeien hij is toch weer beter met zijn schouder als je hem ziet zit hij of aan zijn meisie of achter de computer, hang niet de popiejopie uit en doe weer eens wat je het eerste jaar ook deed werken ,presenteren kan je niet dus het wordt geen baan als presentator al denk je zelf van. Welke omroep die jouw wil hebben is gek.
  En Ivan heeft gelijk wat betreft Bas meneer wil alles ook dictator zijn nou van mij kan die dictator proberen z’n eigen kont te kussen het wordt met de dag erger. (Ivan praat wel met hem mee dus ik weet niet of hij het meent)
  Als ik kon stemmen kreeg hij 3 punten en van mijn familie ook dan had hij er al uit gelegen ,maar ja wie zal op hem stemmen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *