Wordt Gabriëlle binnenkort verliefd?

Wordt Gabriëlle binnenkort verliefd?

Colinda heeft in haar kaarten iets gezien wat betrekking heeft op Gabriëlle. Ze zal namelijk verliefd worden, op het schommelbankje bespreekt ze het met haar en LauraB.

Maar ze is al verliefd dus vraagt LauraB aan Colinda en zij knikt. Waarom weet ik het zelf nog niet dan merkt Gabriëlle op. Het is gewoon overduidelijk aldus Colinda, Gabriëlle lacht en zegt stil maar Collie. Nee stil maar niet zegt LauraB met een lach. Ik ben niet verliefd hoor benadrukt Gabriëlle nog maar eens. Ja antwoordt LauraB maar Collie zegt wel iets anders! Laat Collie maar gewoon met rust antwoordt Gabriëlle. Ze mag niks meer zeggen! Colinda lacht en Gabriëlle zegt tegen haar dat LauraB denkt dat ze verliefd is op Rob. En wat zei je toen vraagt Colinda. Gabriëlle antwoordt dat dat niet zo is. Hij vindt jou ook leuk aldus Colinda. Ja zegt Gabriëlle maar ik vindt hem echt niet leuk. Bas is wel leuk oppert Colinda nog. Maar Gabriëlle ziet dat ook niet zo zitten, hij is te vrouwelijk. Hij is wel een schatje. Is Ivan dan niks voor je vist Colinda verder door. Nee zegt Gabriëlle en al was het zo zou ik het niet doen. Maar hij is absoluut een woest aantrekkelijke man, maar dat is Joey ook. Zeker weten antwoordt Gabriëlle, en Markie gaat er ook steeds beter uit zien. Colinda bevestigd dit en gaat vervolgens maar even een plasje doen. LauraB roept haar na is het wel iemand die hier woont? Het antwoord lijkt bevestigend te zijn want LauraB gaat verder met het opsommen van mannen. Colinda zit me gewoon te stangen gaat Gabriëlle verder, ik ben niet verliefd! Ik kijk als eerste naar iemand of ik er verliefd op kan worden als ik er ook seks mee zou kunnen hebben. Als dat antwoord nee is kan ik er ook niet verliefd op worden. LauraB benadrukt dat het niet alleen om de buitenkant gaat. Volgens Gabriëlle was er als er iets zou zijn al iets gebeurd zijn. Het is dus echt niet vraagt LauraB. Nee zegt Gabriëlle, maar als Collie dat zo zegt ben ik wel benieuwd. Zullen we haar dan zo nog verder bevragen vraagt LauraB. Nee is het antwoord van Gabriëlle, en jij doet dat ook niet! Ik wil het echt niet weten! Dus misschien loopt hij hier nu rond, hij is er al wel volgens LauraB. Nee het kan niet en dat wil ik ook niet antwoordt Gabriëlle. En geloof me dat ik ook niet verliefd ben op Rob. Dat geloof ik sluit LauraB het gesprek af. Zal Gabriëlle binnenkort echt haar man van haar dromen vinden en verliefd worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Hortence at 12:54

    Laat Colinda kaarten leggen voor haar zelfs en kijken met welke man ze uit Utopia nog het bed kan delen.Colinda kon niet zien dat Wilco op Vanessa verlieft is .En dat Patrick haar vuil zou behandelen .Gabrielle laat je niet gek maken .Heb je aan groenthee bestelt ?Daar van je ook snel van af hoor.Je doet het goed.Als die Colinda zo goed is laat ze haar kaarten leggen en kijken wie op de schop stoel komt en wie er stemmen van uiten krijgen.Colinda moet het op een brief schrijven wat ze uit de karten heeft gelezen en de brief verstoppen in de gouden pot dan weg halen de dag na de uitslagen .Succes Colinda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *