Post van stichting Free a Girl

Post van stichting Free a Girl

Gisteren deden Colinda en Naomi mee aan de actie lock me up van stichting Free a Girl. Deze goede doelen organisatie komt op voor meisjes die in de gedwongen prostitutie zitten. Colinda en Naomi hebben 11 uur lang in een hokje vast gezeten en hebben in totaal 3800 euro binnen gehaald. Zojuist hebben de dames een brief van deze organisatie gehad.

Terwijl Colinda, Gaby, Naomi en Stefanie lekker van het zonnetje aan het genieten waren kwam Colinda eraan met een brief. Er is toch niets ernstigs aan de hand he vraagt Stefanie. Nee antwoordt Colinda en leest de brief voor:

Lieve Colinda en Naomi,
Hoe gaat het met jullie? Vonden jullie het zwaar in het hokje? We hebben op kantoor de livestreams aangezet en jullie gevolgd. Zo gaaf om te zien! We zijn ontzettend trots dat jullie je zo hard hebben ingezet voor Free a Girl. Jullie oprechte enthousiastme en betrokkenheid is hartverwarmend. Het was voor ons heel mooi om te zien dat alle bewoners zo geboeid naar ons verhaal luisterde tijdens ons bezoek. En de mannen zo snel en vooral hard aan de slag gingen met het bouwen van de hokjes. Gio je belofte voor volgend jaar vergeten we niet. Jullie hebben in een korte tijd een heel mooi bedrag opgehaald. Echt een prestatie! We hopen dat er na de televisie uitzending nog meer donaties zullen volgen. Wij en vooral de meisjes zijn jullie enorm dankbaar voor jullie inzet en de aandacht voor Free a Girl die dat in Nederland heeft gekregen.

Wat lief zegt Naomi als Colinda klaar is met voorlezen, top! Wat lief dat ze ons even mailen en dat ze naar ons gekeken hebben. Ja tuurlijk antwoordt Colinda. De dames zijn blij met het bedankje van de organisatie. Maar dat mag ook wel na 11 uur vast te hebben gezeten voor een goed doel!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *