Naomi wordt schoonmaak leidster

Naomi wordt schoonmaak leidster

Op deze zonnige dag is er veel te doen over het schoonmaken. Ook Naomi heeft een plan, ze wil namelijk de leiding over de schoonmaak op zich gaan nemen en er verandering in brengen. Ze bespreekt dit met Bas op de schommelstoel.

Het stel gaat onder het genot van een drankje op de schommelstoel zitten. Bas vraagt hoe Naomi het wil gaan aanpakken. Als ze dit bespreekbaar wil maken in een centraal moet ze natuurlijk wel weten wat ze gaat zeggen. Ik wil gaan uitleggen hoe ik dat geleerd heb in mijn horeca-ervaring begint Naomi haar verhaal. Dat ik daarvoor ook best wel laks was en toen ik daar begon, inzag dat er overal wel werk is. Dat je overal werk in moet zien. Het is ook een idee om iemand uit te nodigen om het nog beter te kunnen uitleggen. Daarmee zou ik beginnen. Het hoeft hier helemaal niet zo vies te zijn. Als je iedereen gewoon een taak geeft is het binnen een uurtje klaar. Ook moet een beloning werken als de groep de huishoudelijke taken goed hebben afgerond. Als het goed gedaan is wil ik een groepsactiviteit organiseren. Maar zenuwen heeft ze wel, ik denk dat ze dan gaan zeggen wie ben jij dan? Geef daar eens antwoord dan spoort Bas haar aan. Ik denk dat ik gewoon veel duidelijkheid ga scheppen. Zou Naomi het redden als schoonmaak leidster?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Ruud at 14:20

  Laat me A.u.b. niet lachen Naomi wil schoonmaakleidster worden……..ze doet zelf helemaal niks daar alleen maar fotootjes maken en achter Gio lopen ……..

 2. Tony at 07:51

  Ja hoor, Naomi wil schoonmaakleidster worden….
  Zeker ook moe geworden van het bedenken al…paar dagen op bed uitrusten..oh oh wat erg !!
  Binnenkort komen de nominaties er aan, nou Naomi en Gio (betweter!) ..pak je biezen maar.
  Er kunnen er nog wel een paar gaan…Stefanie, Gaby, Laura B, Colinda…..

 3. harry at 21:43

  super geschreven Hortence!!!! zo zie ik het ook, ga maar gio. je bent en blijft jaloers op Bjorn. en Bjorn moet zich nergens iets van aan trekken.

 4. Hortence at 20:46

  Gio ,ga naar huis dan heb je geen last meer van Bjorn .Gio wil zijn zegje doen.Bjorn zit te luisteren gaat Bjorn antwoorden draai Gio zich om en wilt niet luisteren .Als ik Bjorn was ,in het vervolg als die Gio wat zeg gewoon weg lopen en niet naar luisteren.Gio ,wilt Bjorn alles doen wat jij wilt.Hij gaat met de ene na de andere meid naar bed die Utopia binnen komt.Er is feest jij gaat naar de bosjes met en of ander meid.Je steelt duizenden euro’s voor isa om haar zin door te drijven.Al deze dingen heeft Bjorn niet gedaan.Ik weet niet waar jij het over heb .Kijk hoe je vrouwen omgaat .Neem een voorbeeld aan Bjorn.
  Kunnen je ouders jouw niet naar huis roepen??????

 5. Anja at 20:19

  Een lachertje, naomi denkt iets te kunnen wat anderen in anderhalf jaar niet is gelukt, nu ze meer praatjes krijgt denkt ze schoonmaak naar haar hand te zetten. Kijk eerst eens op jullie eigen slaapkamer, dat bed ziet er niet uit, soms gatver en die kleren overal, ook gatver. Ga eerst jezelf eens op de rails zetten .

 6. Hortence at 19:26

  Naomi ,is gewoon niet goed bij haar hoofd.Kijk waar je in slaapt.Je bent je armband die ze van Gio heeft ontvangen al maanden kwijt.Als Naomi een foto opdracht heeft moet de helft van Utopia gezocht worden naar kaart is om te werken.Laats zag ik ook dat ze briefje neer van opruimen.Hahahahahahahaha hoe vaak heeft ze haar boorden en glazen laten staan.Ze moest naar de wc.

 7. anneke at 18:29

  Weer iemand die het huis houden wil organiceren dat is toch niet moeilijk om het allemaal schoon te houden en dan nog iemand laten komen en ze laten betalen als ze en taak hebben volbracht (hebben ze dat al niet een keer gedaan ).
  En dat zegt iemand die geen donder doet , krijgen ze al geld als ze wat verzinnen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *