Ruzie over het schoonmaakrooster

Ruzie over het schoonmaakrooster

Bjorn spoelt de borden af en bromt over het schoonmaakrooster. Hij heeft het idee dat vooral hij de boel spic en span aan het houden is en dat de rest van de bewoners zoveel mogelijk hun snor proberen te drukken. Tegen Gina zegt hij ik ga niet andermans vieze vaat laten liggen, als ik mijn eigen bordje wél even schoonmaak. Dat schiet Gabriëlle in het verkeerde keelgat. Zij is dan de boel aan het dweilen en laat de aantijging van Bjorn niet over haar kant gaan. Ik weet dat je vaak aan het werk bent, maar je ziet de helft niet van hoe vaak wij schoonmaken. Hoe vaak sta je híer?  Ze wijst naar de plek waar zij staat, aan de andere kant van de loods. Bjorn, eerst laconiek en daarna geïrriteerd ja is goed joh, ik zeg wel gewoon ja. Ik doe zeker nóóit iets!!! Gabriëlle schreeuwt Dat heb ik nooit gezegd!

Gina kan het niet aanhoren laten we vandaag geen ruzie maken, jongens. Bjorn redt zogenaamd de boel wat moet er vandaag nog gebeuren, zeg het maar dan. Gabriëlle zegt dat alles al gedaan is en daarna mengt Colinda zich in de discussie. Er is een lijst van taken per groepje, dus je moet even op het rooster kijken. Sommige dingen doe je alleen en anders motiveer je iemand anders om het te doen. Bjorn onderbreekt haar:  Ik hoef geen preek! Ik vraag gewoon wat er vandaag nog moet gebeuren, dat is alles. Bjorn gaat door met de vaat en mompelt in zichzelf. Ik doe het allemaal wel weer op hun manier.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *