Hoe is de free a girl actie geëindigd?

Hoe is de free a girl actie geëindigd?

We gaan even terug naar gisteren, Naomi en Colinda lieten zich voor het goede doel 11 uur lang opsluiten. Hoe is de actie lock me up van Free a Gril verlopen?

Omstreeks 23:00 is het dan zo ver, na lang zitten en geld binnen te hebben gehaald is het tijd om Colinda en Naomi te bevreiden. De groep is trots op de dames en daarom stond de friet al klaar. Colinda wil graag roken maar eerst nog even een kleine speech. Ik ben heel blij met het bedrag wat we hebben opgehaald. Er is ruim € 3843,- opgehaald. De dank aan de donateurs is dan ook groot. Ook heeft ze veel respect voor Naomi. Colinda benadrukt dat deze dag natuurlijk niets is in vergelijking met wat de meisjes doormaken.

Gio benadrukt dat de actie nog niet voorbij is. De dames gaan niet terug hun hokjes in, maar er kan nog steeds geld gedoneerd worden. Zaterdag loopt de actie pas af. Het doel is om uiteindelijk € 5000,- te verzamelen. Colinda en Naomi hebben het met Ivan nog even over het haarincident. Ze vinden het niet erg, maar vinden wel dat Ivan het nooit had moeten zeggen. Het was mijn enthousiasme geeft hij aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 14:47

    Dat enthousiasme moet Ivan dan ook waarmaken.hij heeft toch altijd zo’n grote mond over dingen zeggen maar dan ook doen. Hij is aardig door de mand gevallen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *