Utopia nieuwtjes 4 juni

Utopia nieuwtjes 4 juni

Het Utopia nieuws van 4 juni vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Naomi kon vannacht de slaap niet meer vinden. Ze sluipt uit bed, neemt een envelop mee en besluit naar buiten te lopen. Ze doet tijdens haar ronde het weiland aan, dan de nieuwe beach club van Bas en vervolgens loopt ze langs de vijver. Daar houdt ze even stil om de brief uit de envelop te halen en hem rustig door te lezen. Daarna ging ze weer terug naar bed, om te kijken of ze de slaap kon vinden.
 • Ivan heeft het de laatste tijd een beetje zwaar, hij voelt zich moe door alle projecten waar hij zich mee bezig houdt. Daarom heeft LauraB vanmorgen de koeien gedaan. Uiteraard deed ze dit met behulp van Bas.
 • Gina heeft vannacht slecht geslapen, zo vertelt ze aan Gio die vanmorgen ook al op tijd wakker was. Gina dook vervolgens achter de computer en Gio en Naomi werken wat aan de wellness.
 • Arjuna is weer in de loods, hij spreekt even met Ivan over de throwdown. Arjuna vindt het jammer dat hij er niet bij kan zijn. Ook wordt er nog even gesproken over de vermoeidheid van Ivan. Volgens Arjuna zou hij beter taken kunnen verdelen. Daarna gaat hij in de loods, even nieuwe schoenen geven aan Gabriëlle en is het tijd om te sporten.

We vullen dit bericht regelmatig aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 11:39

  Zo momenteel zijn ze goed bezig in Utopia! Inderdaad begrijpelijk dat Ivan moe is. Die werkt enorm hard. Respect daarvoor.

  Nieuwtjes van 4 juni Thom Kraakman:

  Ik ben jarig! 🙂 🙂 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *