Praten over de nominaties

Praten over de nominaties

Het komt steeds dichterbij de nominaties… Deze zijn gepland op 16 juni dus dat betekend dat er al snel weer gekletst wordt. Dit keer kletsen Mark, LauraB en Gina erover.

Het stel heeft het over Colinda, volgens Mark wilde ze eerst naar huis maar nu niet meer. En met de vraag wie er op de schopstoel zal komen weet Mark het wel. Volgens hem komen namelijk Colinda, Bjorn en Gaby in de gevarenzone. En LauraB denkt dat deze maand meer dan drie Utopianen genomineerd gaan worden. Mark vertelt waar hij deze keer rekening mee gaat houden, hij heeft een aantal criteria. Werken, geld verdienen en persoonlijke voorkeur.

Wat later heeft LauraB het ook nog over de stemming met Nicole. Ook Nicole denkt dat Colinda, Bjorn en Gaby op de bank terecht gaan komen. Persoonlijk irriteert Nicole zich ook aan Gio. Daarnaast is Nicole erg benieuwd naar de publieksstemmen. Het is allemaal nog even afwachten maar wie verwacht jij dat er genomineerd gaan worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. anneke at 01:44

  Van mij mag er 1 zeker uit en de trouwe lezers weten wie ik bedoel BAS wat is dat een vervelend knulletje wil iedereen zijn werk over nemen niemand is goed alleen hij zien hem eens lachen als hij weer eens iemand uit lokt (zag dat vandaag nog niet in de uitzending)

 2. Mjo at 12:30

  Over nominaties gesproken.

  Niet alleen nietsnutten of niets presteren, hoeven voor mij perse een nominatie te krijgen, ook mogen nominaties uitgedeeld worden aan inwoner(s) wiens (verbaal) gedrag niet te pruimen is.

 3. Hortence at 10:51

  Waarom hebben ze het niet over die stef niet op de schopstoel.Stef,Colinda en Gio kunnen op de schopstoel.Van buiten krijgen Naomi,Gina en Gio een stem denk ik.

 4. Anja at 08:40

  Gaby, Colinda en Gio mogen per direct vertrekken, Naomi gaat dan vanzelf want die kan niks zonder de lebberman

 5. Manon at 23:01

  De mensen die werkelijk niets presteren daar hebben het weer als eerste over de nominatie! Het allerergste: de mensen die iets presteren zitten nog in de gevarenzone ook! Wat gaat dat toch eerlijk daar in dat Utopia.. zielig zooitje bij elkaar!

  • Toke at 11:04

   Helemaal mee eens. LauraB probeert zich al in te dekken door anderen naar voren te schuiven. ’t Is en blijft een vi.s mens.

  • David Brigham at 11:05

   Mee eens, het is echt weer kliekjes-gedrag, waardoor de enige fatsoenlijke personen (Gaby en Bjorn) als eerste gewipt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *