Er is meer dan 3000 euro opgehaald!

Er is meer dan 3000 euro opgehaald!

De Lock me up actie waar Colinda en Naomi aan mee doen is nog steeds in volle gang. En inmiddels is er al meer dan 3000 euro opgehaald! Ivan had een belofte gemaakt dat hij zijn hoofd kaal zou scheren bij 3000 euro. Echter lijkt hij daar nu een beetje op terug te komen, maar ook Bas komt erop terug. Hij zou een brazilian was ondergaan maar daar is weinig van terug te zien. Nu is de vraag wie gaat er dan kaal? Colinda is niet blij met de belofte die Ivan niet nakomt, waarom zeg je dan zoiets? Omdat ik stom ben antwoordt Ivan droog. Colinda zegt dat er mensen niet voor niets doneren en zeker omdat ze die actie willen zien. Gina daar in tegen zou het zonde vinden van het haar van Ivan. Daarom probeert ze Mark over te halen, als je echt van mij houdt wil je dan je kop kaal doen in plaats van Ivan? Je mag dan een tegenprestatie bedenken voor Ivan. Mark weet het allemaal zo nog niet, wellicht zien we later op de avond een kale Mark. En Colinda is noga altijd boos. Ze vind dat mensen zich aan hun afspraken moet houden en leest wat negatieve berichten voor van donateurs. Ivan flipt tegenover Colinda omdat zij het met de donateurs in kwestie eens is. Je weet dat ik een man van mijn woord ben! schreeuwt Ivan boos. Nu niet antwoordt Colinda vanuit haar hokje van 2 bij 1. Ivan trekt het niet en valt uit tegen Colinda. Hij vindt dat zij beter moet weten dan dit. Daarnaast vindt hij het niet kunnen dat ze de negatieve berichten voorleest en besluit de loods maar weer uit te gaan. Om even te kalmeren rookt hij samen met LauraB een sigaretje. En rookt hij twee sigaretten achter elkaar. Nicole komt bij hem zitten en adviseert hem om het los te laten. Houd de eer aan jezelf adviseert zij hem.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Farah at 17:38

  Men moet toch geld storten om jonge meisjes te helpen en niet zodat Ivan mijn hoofd kaal scheert.
  Van mij mag hij 100 keer zijn belofte niet nakomen.. als het 100x 1000 euro oplevert voor Free A Girl!!

 2. Druif at 11:39

  Nee colindA heeft een punt , belofte nakomen. Stukje karakter en volgende x nadenken voor je iets zegt.
  Maar colindA was zwaar beledigt en boos dat ze geen bouillon op haar bakje rijst kreeg want dat zouden ze in Verweggistan ook zeker krijgen , en zij had daar ook recht op vond ze!!!
  Je zit 12 uur in een kooi tjongejonge wat erg zeg en wat moet ze afzien !!!er regelmatig heerlijk even uit .geen Gore kerels die zich aan je lopen op te geilen,ervoor en erna heerlijk jezelf volgestopt. En maar klagen , denk je dat die meisjes in vergelijkbare situatie zitten !!! Mens laat je nakijken
  Mens laat je nakijken
  Mens laat je nakijken , je spoort echt niet!

 3. Marja at 11:36

  Men weet toch dat beloftes in utopia niets waard zijn. Het zijn allemaal grootsprekers. Praatjes genoeg maar daden ho maar. Als je het een goed doel vindt, doneer dan rechtstreeks en niet via utopia. Nog maar afwachten of het goed terecht komt

 4. Tineke at 22:21

  Hij geeft een slecht signaal af , ook voor evt volgende akties.
  Hij hoeft ook geen commentaar meer op anderen te geven!

 5. Tineke at 21:17

  Ivan moet zich diep schamen, hij heeft veel commentaar als mensen hun belofte niet nakomen .
  Colinda heeft helemaal gelijk!

  • adriana46 at 21:41

   Tineke ik ben het helemaal met je eens. Je zal maar door die belofte van Ivan extra geld gedoneerd hebben! Nee dat klopt absoluut niet. En wat is er nu eng aan. Gewoon even de haren eraf, dat groeit snel genoeg weer aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *