Volgens Gabriëlle gebeurt er niks tussen haar en Rob

Volgens Gabriëlle gebeurt er niks tussen haar en Rob

LauraB had al eerder vermoedens dat er iets tussen Rob en Gabriëlle speelde en besluit er toch nog eens over te praten samen met Gabriëlle. De twee zijn aan het sporten dus dat is een mooie gelegenheid om er eens over te spreken.

Je moet beloven dat je niet gaat lachen, maar ik vraag het je gewoon eerlijk  zegt LauraB terwijl ze op de fiets zit. ‘Mij is iets opgevallen en ik snap dat het misschien niet echt een dingetje is of zo, maar Rob die flirt echt mega veel met jou. Klopt antwoordt Gabriëlle terwijl ze op de loopband staat. Wat is er dan aan de hand vraagt LauraB door. Dat moet je aan hem vragen want ik flirt niet met hem aldus Gabriëlle. Echt niet? vraagt LauraB met een lach verder. Na lang aandringen vanuit LauraB geeft Gabriëlle toe dat ze zo nu en dan flirt met Rob. Voor de gein voegt ze er lachend aan toe maar ik flirt met iedereen voor de gein  Dat is niet waar en waarom zit jij zo te lachen?! grinnikt LauraB. Beide dames besluiten dat ze Rob heel aantrekkelijk vinden maar zeker niet verliefd op hem zijn. Om een einde te maken aan dit ietwat onwennige gesprek, besluiten de dames zich verder te focussen op de rest van de koppeltjes. Maar denken niet dat er binnenkort een nieuw stelletje zal ontstaan in Utopia.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Hortence at 19:33

    Colinda ,moet haar mond houden over Vanessa.Vanessa heeft niemand haar man afgepakt.Wilco is een echte man.Hij komt het nieuws brengen.Colinda heeft het niet van een andere.Wilco vertelde ook aan Colinda dat hij niet op haar verlieft is.Colinda was de gene die met Wilco naar bed ging waar Patrick bij was Schaamteloos .Een moeder van twee grootte dochters. Vanessa heeft dat niet gedaan.Gina heeft niet gewacht Colinda.Gina en mark hebben met elkaar geslapen voor dat Mark het uit maakte.Dus Gina je moet het je zelfs wel kwalijke nemen.Colinda ook wat het Patrick betreft.Allemaal vuile vrouwen doen dat.Nicole heeft ook het zelfde gedaan waar Vanessa bij was.om het bed te delen waar Vanessa bij was.Ik hoop dat het Vanessa en Wilco goed mag gaan.Ze doen niets verkeert.

  2. Hortence at 18:40

    Gabrielle er niet in hoor.Deze zelfde Laurab en die andere Laura hadden Colinda wijs gemaakt dat Wilco en zij een zet waren.Die Colinda gaat vervolgens naar Wilco en kus hem gewoon op de mond.Colinda was nog met Patrick.Zomaar brengen die twee ding die er niet zijn.Wilco zei nog tegen ze dat Colinda niet zijn typ is.Maar ze bleven maar aan houden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *