Bas is dictator over Ivan

Bas is dictator over Ivan

Bas en Ivan hebben vanmorgen een weddenschap gesloten. Bas is al een tijdje bezig met een regime wat hij wil opzetten, één dictator en de rest moet er naar luisteren. Vandaag krijgt hij de kans om te oefenen want hij mag “de baas” zijn over Ivan.

Zo gaf Bas vanmiddag de eerste orders aan Ivan, in mijn dictatuur is iedereen vrij. Klaver mag dan gaan en staan waar hij wil. We maken aparte hokken met scharnieren, zodat Klaver en Stuk afzonderlijk van elkaar rond kunnen lopen. De stallen dus verbouwen concludeert Ivan, ja is goed. Als je dat wilt doen dan gaan we dat doen. En snel een beetje schreeuwt Bas naar zijn medebewoner. Ivan lacht en werkt rustig door. Echter verloopt de dag niet zoals Bas gehoopt had, Ivan had namelijk enkele uren achter de laptop gezeten en daarom confronteert de dictator Ivan even. Je trekt toch je eigen plan. Als je niet meer mee wilt werken aan de vrijheid van Klaver, dan niet. Ivan concludeert dat Bas teleurgesteld is. Wat is mijn straf dan? Bas lacht duivelachtig. De straf komt wanneer je het niet verwacht, dus je leeft in angst. Ivan, smalend antwoordt met een ondertoon ik bibber al. Uiteindelijk gaat Ivan aan de slag met de uitbreiding van de stallen, maar hij is het er niet mee eens. Je maakt zo meer kapot, dan dat je het beter maakt. “Echt jongen, wat een rot klus. Waarom laat je me dit doen, terwijl er zoveel belangrijker dingen te doen zijn vandaag? Maar Bas houdt voet bij stuk, Klaver zit heel de dag in haar stal. En ik ben voor de vrijheid van de koeien. Ivan werkt mopperend door en uiteindelijk lijkt hij het werk weer neer te leggen. Als je dingen veranderd aan het hekwerk wordt dat instabiel is zijn tegenargument. Of Ivan nog verder gaat werken is dus nog even de vraag.

En wat gebeurd er momenteel nog meer? De actie waar Naomi en Colinda aan mee doen voor de organisatie Free a Girl is nog steeds in volle gang. Momenteel hebben de twee bewoners die “gevangen” zitten een telefoon en laptop om zo meer donatuurs te werven. Verder zijn Stefanie en Gabriëlle aan het koken, vanavond staat aardappelpuree met gehaktbal en groente op het menu.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 17:25

    En madame colinda vindt alleen droge rijst niet genoeg, ze wil er bouillon overheen, die meisjes krijgen dat vast ook. Ja hoor, die meisjes hebben het veel beter dan jullie stelletje verwende zeurpieten

  2. Anja at 17:11

    Belachelijk, telefoon en laptop mee, dit slaat alles, hadden ze net o goed 12u lang op de bank kunnen zitten met rijst en water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *