De lock me up actie van Free a Girl in Utopia

De lock me up actie van Free a Girl in Utopia

Omstreeks 11 uur komt Evelien van de organisatie Free a Girl langs. Ze bekijkt de hokjes en vindt het er mooi uit zien. Alles is klaar er moeten alleen nog matrassen in. Evelien gaat de loods even in en stelt zich voor. Naomi en Colinda zijn er helemaal klaar voor zo vertellen ze. Evelien vertelt aan Colinda en Naomi dat ze er om de 2 uur eruit mogen voor een kleine pauze. Ook mogen ze één persoonlijk ding mee nemen zoals een boek. LauraB vertelt dat ze straks wel een rondje gaan bellen om bedragen bij elkaar te krijgen. Evelien vind de aandacht voor dit doel via Utopia wel heel fijn. Het geld wordt geïnvesteerd in bevrijdingsteams om meisjes uit gedwongen prostitutie te bevrijden. Gisteren zijn er 14 meisjes bevrijd! Dan is het tijd om in het hokje te gaan. Evelien geeft ze nog een knuffel en doet het hok symbolisch op slot. Straks komt er ook nog een bandje muziek maken voor de “gevangenen” maar ook voor de mensen die komen kijken. De doneer potjes worden ook alvast klaargezet. Door het weer zetten de bewoners Colinda en Naomi toch maar even binnen aangezien er geen dak op de hokken zit. Nog maar 12 uur te gaan!

Free a girl in de loods

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Anja at 20:51

  Idd tv momentje, dit slaat werkelijk nergens op, Gio zit alweer te lebberen door het gaas, gatver gatver, 2 mensen die er allebei uit moeten en buiten utopia verder lebberen, worden we ook niet meer misselijk

 2. Marja at 13:10

  Mooi doel, slechte uitvoering. Wie stort er nu geld aan dat stelletje verbrassers in utopia. Daar komt toch niets van bij het goede doel. Ze nemen wel weer een graai uit de pot, net als bij de koeknuffels. Als ze nu zelf eens een week niet zuipen en roken, dan stelt het nog wat voor. Nu hebben ze weer hun tv momentje

 3. anneke g at 11:21

  Hadden ze een dak op moeten maken ze wisten dit. en het lijkt me sterk dat de meisjes waar het over (om) gaat ook een matras hebben
  Of heb ik het verkeerd begrepen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *