Utopia nieuwtjes 3 juni

Utopia nieuwtjes 3 juni

Het Utopia nieuws van 3 juni vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte bent van wat er in Utopia gebeurd.

 • Vandaag zullen Colinda en Naomi zich opsluiten voor het goede doel. De stichting Free a Girl. Ze zullen 12 uur lang in een hokje van 2×1 opgesloten worden. Van 11:00 tot 23:00 uur.
 • Naomi eet daarom nog maar een flink ontbijt, straks mag zij en Colinda enkel één kommetje rijst en water nuttigen.
 • Ivan en Stefanie hebben vanmorgen een gesprekje gehad over Bas. Stefanie heeft ondanks de groepsavond nog geen goed gevoel bij hem. Ze is blij dat ze niet meer met hem hoeft samen te werken, Bas betrok mij nergens bij. Maar je moet ons gewoon niet teveel bij elkaar zetten denk, ik. Stefanie vindt dat Bas een te groot ego heeft. Zoals hij gisteren met de groep sprak. Hij staat niet open voor andere meningen. Ik vind hem heel egoïstisch. Hij doet het allemaal wel met een grapje en een gebbetje, dat is wel leuk, maar wat heb je eraan?
 • Er komt wellicht onweer aan aldus Gio, Colinda vind het dan misschien makkelijk om de kooien binnen te zetten. Volgens Gio wachten ze nog even een “seintje” af.
 • Stefanie en Gaby maken nog wat bordjes die tijdens de actie van Colinda en Naomi gebruikt kunnen worden. Er staat steun ons en dan de website van de instantie.
 • Mensen mogen vandaag ook het Utopia terrein op om Colinda en Naomi te steunen.
 • Bas gaat aan de slag met zijn strandtent.

We vullen dit bericht regelmatig aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Tony at 17:55

  Bas is een ratje, Stefanie doet zielig en Naomi doet iets, waar ze ontzetten goed in is :
  alleen een beetje zittten ………..

 2. Yvon at 14:57

  Ik vertrouw die Bas voor geen cent,of het is een acteur!!maar ik vind het niet normaal waar hij allemaal mee weg komt.
  Stefanie heeft groot gelijk,komt ze eindelijk een beetje tot haarzelf,begint die Bas.
  Achterlijk kind,hij wil god van Utopia worden!!!!!waar slaat dat nu op!!!

 3. anneke g at 11:26

  Of meer mensen weten hoe hij is maar durven niks te zeggen
  Stefanie had moeten zeggen nee ik heb het van Laura B over genomen dus ik doe het.
  Die Bas wil alles over nemen ze moeten daar eens tegen in gaan, maar ik zal hem in de gaten houden als ik hun was ,Stefanie vertrouwt hem niet ze heeft er op moeten staan dat zei ook wat wil doen daar.

 4. Tineke at 09:51

  Stephanie is een van de weinigen die Bas doorheeft.
  Hij heeft in het begin al gezegd dat hij de camping alleen wil doen en op een slinkse manier heeft hij dat voor elkaar gekregen, terwijl LauraB het aan haar had gevraagd en niet aan Bas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *