De eerste duizend euro is binnen!

De eerste duizend euro is binnen!

De lcok me up actie voor het goede doel free a girl is nog in volle gang. Tot vanavond 23:00 uur zullen Naomi en Colinda vast zitten in een hokje van 2×1 meter. Inmiddels is er alweer 1000 euro binnen gehaald en het uiteindelijke doel is 2500 per persoon. Maar de bewoners verzinnen allerlei ludieke acties om het bedrag hoger te krijgen. Zo wil Gio zijn hoofd wel kaal scheren, Bas een brazilian wax en nog veel meer rare ideeën zoals de obstacle run afleggen terwijl een aantal bewoners bekogeld worden met eieren. Ook Colinda heeft een actie, het hoogste bod van vandaag wint een dag met Colinda. Compleet met reading en een dagje wellness. Inmiddels zijn Colinda en Naomi er heel even uit geweest voor een plas pauze. Colinda wilde graag een telefoon of mobiel om mensen te werven die geld doneren. Maar dat mag niet volgens Gio, je hebt vanmorgen gekozen welk persoonlijk ding je mee wilde nemen. LauraB beloofd zo te gaan bellen om te kijken of ze iets kan regelen en gaat de standhouders van de markt bellen. Verder is het nog extreem rustig, mensen mogen komen kijken maar we hebben nog geen gasten gesignaleerd. In totaal is er al 203.000 euro opgehaald. Wil jij Colinda en Naomi steunen? Doneer dan hier!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Wil at 17:01

    Dit is geen opsluiting wat hundoen, ze zitten in eengezellige kamer, lijkt een prachtig bed waar ze op zitten, enz. Nee, respect ???? Laten de utopianen zelf maar eens hun drankengeld doneren

  2. Hannah at 12:56

    Huh? Er zijn nog geen gasten geweest en toch is er al €203.000 opgehaald?? Ik denk dat we ook nu weer voor de gek worden gehouden…. En in de krant en op t.v. straks groots gemeld : Utopianen halen €500.000 op voor goede doel!!! Uit de zak van Talpa natuurlijk, maar hé, het is een goed doel dus maakt niet uit natuurlijk waar het geld vandaan komt! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *