Gaby en Stefanie gaan ook tatoeëren

Gaby en Stefanie gaan ook tatoeëren

Utopia Ink is sinds het vertrek van Joey een vergeten ruimte in de loods. Toch zijn er enkele Utopianen die interesse hebben om de vacature voor tattoo artiest in te vullen. Nu is Gaby de eerste die goed nieuws binnen krijgt. Ze heeft een aanvraag binnen gekregen om een ontwerp voor een tatoeage te gaan maken. De krullenbol is dolbij met de aanvraag en wil meteen aan de slag gaan met tekenen. Nicole kan niet achterblijven nadat Gaby de aanvraag heeft gekregen. Nicole is de tattoo shop toevertrouwd door Joey en wil nu zelf ook zo snel mogelijk beginnen met tatoeëren. Maar ze wil wel les krijgen voordat ze de naald in iemand zijn huid zet. Na twee telefoontje is het raak en heeft Nicole een tattoo artiest gevonden die haar samen met Gaby en Stefanie les wil gaan geven.

Nicole vertelt het nieuws direct aan Gaby die in gelukzalige extase reageert. Nicole heeft alleen nog wel een opmerking voor Gaby, het gaat allemaal wel nog wat kosten, dus verzin iets om geld te gaan verdienen. Het zou lullig zijn als wij voor jou moeten gaan werken. Gaby belooft dat alles goed komt en zoals het er nu naar uit ziet kan Utopia Ink in enkele weken weer open.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Helmie at 05:16

  Sorry hoor maar wat heeft Nicole afgemaakt dan??????? Ze moeten het geen van allen doen, punt… Heb je jaren ervaring voor nodig!!

 2. anneke at 18:04

  Wie daar naar toe gaat is echt gek
  Er wordt bekant ruzie gemaakt om tattooeren , ik begrijp nog steeds niet dat dit kan je moet jaren leren om dit te doen en hun kunnen het zomaar doen.
  Is er geen organisatie die dit kan tegen houden, heb gelezen dat niet iedereen tevreden was over de tattoo.
  En Joey wilde het alleen over laten aan Nicole , is er nu jaloers gedoe met die meiden van nee ik wil nee ik , dan doen we toch alle twee .
  Ze hebben zo te lezen van de week nog schuld en dan krijgen er 3 les (schiet mij maar lek
  )

 3. dorina at 17:48

  Hahahah hoe lang houdt die gaby het vol. Liever lui dan moe.en maakt niks af.ze is met zoveel dingen begonnen en niks afgemaakt. Hup op de schopstoel.

 4. Anja at 17:34

  Gaby en werken ,komt goed is snel gezegt, maar doen??????? Veel te lui voor, ze maakt niets af, ligt liever in bed dik te worden, nicolle kan hetbeter met steph alleen doen

 5. Wil at 17:06

  Ja ja volgens gaby komt alles goed, ze maakt niets af, ze eet alleen haar bord goed leeg,dat is te zien, in nicolle en stephanie heb ik vertrouwen,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *