Cees over de nominaties

Cees over de nominaties

We gaan even terug naar gisterenavond, Cees had toen een gesprek met Mark over de nominaties. Cees lijkt al te weten op wie hij zal gaan stemmen.

Bij de keuken gingen de twee in gesprek. Cees vindt dat hij betutteld wordt en dat vindt hij irritant. Ik hoor steeds dat ik het rustig aan moet pakken in Utopia en dat ik dingen op mij af moet laten komen. Ook Rob zei dat gisteren toen Cees een poging deed om het goed te maken. Ook kreeg Cees van Rob te horen dat Cees zich niet populair maakt op deze manier. En dat hij niet in de groep zou passen. En dat interesseert me geen reet gaat Cees verder. Als de groep mij niet als toegevoegde waarde ziet dan hoor ik hier niet en dan ga ik lekker naar huis. Mark is daardoor ook wel benieuwd op wie hij gaat stemmen. Cees antwoordt dat al te weten, en dat zal ook niet meer snel veranderen. Ik kijk naar de toegevoegde waarde en noemt Rob als voorbeeld. Hij heeft dat niet, ook zou Rob gezegd hebben dat hij niet naar Utopia gekomen is om geld te verdienen. Waarop ik toen zei dat blijkt! Daarom doe je ook geen reet! Zou Cees dan al zijn stemmen op Rob inzetten? Want Cees klaagt nog even verder over zijn mede bewoner. Zo vindt Cees dat Rob geen zak verstand heeft omtrent de akker, het zaaien en groente kweken. En met alle respect Nicole ook niet voegt hij eraan toe. Mark antwoordt Cees altijd wel te snappen. En wat dat betreft zitten we op één lijn voegt hij eraan toe. Zullen Cees en Mark maatjes worden en samen voor Rob gaan?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Druif at 12:49

  Ivan , Nicole , Rob , Stefani , Naomi ,en voor mark een goede eerlijke terug dan mag hij er ook uit met zijn verschrikkelijke geslijm . Al werkt hij best hard ! Maar ze

 2. Druif at 12:48

  Ivan , Nicole , Rob , Stefani , Naomi ,en voor mark een goede eerlijke terug dan mag hij er ook uit met zijn verschrikkelijke geslijm . Al werkt hij best hard !

 3. Marja at 12:45

  Cees is iemand die de waarheid zegt,al mag het wel een graadje minder. Rob is een zuiplap en een vreselijk lui mens. Ivan een dictator,

 4. Yvon at 11:36

  Ik vind Cees ook uiters irritant,een stoker totenmet,je zou je onderhand moeten schamen voor de oudere,wat een gezeik..sorry dat ik het zo zeg hoor!!
  Tineke was een zanik geval en nu Cees,hij denkt alles beter te weten!!!nu Cees,wij ouderen hebben de wijsheid echt niet in pacht hoor!!!
  Voor mij mag Gaby,Naomi,Stefani en Cees natuurlijk er wel uit

  • Mjo at 13:40

   Blij te lezen @Yvon, dat jij Cees ook een stoker vindt. Dacht al dat ik de enige was.

   Je hoeft je echt niet te verontschuldigen dat je het gezeik vindt van nu Cees en destijds Tineke. Alhoewel Tineke mij destijds minder stoorde.

   Ik ben 58 jaar dus maar 4 jaar jonger als Cees. (weet even niet meer hoe oud Tineke was).
   Dus wat je zegt over ouderen, ben ik het wel mee eens en mag ik / men ook zeggen, zonder aan leeftijdsdiscriminatie te doen of beledigend te zijn.

   Ik zou weleens willen weten of Cees thuis / in de echte wereld ook zo’n zeurder is. Arme familie, omgeving en vrienden.

 5. Mjo at 11:09

  Ik vermoed dat deze nominatie ronde niet zal gaan over wie wel of niets doet, maar over wie het meest irritant is onder de bewoners. En dat ben jij, beste Cees.

  Dat Mark het eens is met Cees, verbaasd mij toch wel. Volgens mij irriteert zich Mark ook regelmatig aan Cees. Maar ja, Mark is een meeloper (zoals zo vele), komt nooit voor zijn eigen mening maar praat met de rest mee.

  Ik zal dan ook niet op Rob stemmen, ondanks dat hij weinig doet, vindt ik het een sympathieke gast, die voor niet of weinig problemen/sores zorgt, en waar alleen Cees het op voorzien heeft.

  Ik zou willen stemmen op bewoners, die op dit moment de sfeer en voornamelijk de onderlinge verhoudingen verziekt, door te stoken/bewoners tegen elkaar uit te spelen en dat is voor mij op nr. 1 : CEES.

  Het spijt me erg, maar (voornamelijk) door Cees, vind ik het niet meer leuk naar Utopia te kijken. Mijn nekharen gaan zowat recht opstaan bij het in beeld zien van Cees. Kan nooit eens iets normaals of opbouwends zeggen, altijd maar zeuren, over anderen. Verbeter de wereld en begin bij je zelf, Cees. Dat is mijn motto en advies.

  • anneke g at 22:26

   Voordat Cees binnen kwam was het al een zootje.
   Ik vindt hem ook vervelend maar hij heeft volgens mij wel Rob aan het werk gekregen nadat hij zij tegen Rob dat hij niks uitvoerde

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *