Utopia kat verlaat het Utopia terrein

Utopia kat verlaat het Utopia terrein

Gisteren schreven we er al over, de kat die de laatste tijd bij de bewoners leefden bleek een kat die vermist werd. Een oplettende kijker van Utopia zag het beestje op tv en benaderde het gezin waar de kat thuis hoort. En wat blijkt? De Utopia kat wordt in de buitenwereld al een lange tijd vermist! Nadat de bewoners een mailtje kregen met uitleg besloot Naomi het gezin te bellen en een afspraak te maken dat het gezin de kat op kon komen halen. En dat was vanmorgen, het gezin heeft ook nog  iemand mee genomen van de dierenambulance zodat de chip gecontroleerd kan worden. En wat blijkt? Kat Jill is inderdaad van het gezin. Al snel volgt er een kort “afscheid” en Daphne en Romy gaan weer terug naar huis met kat Jill. Voortaan als de kat is weggelopen, eerst even de streams checken. Misschien is hij dan weer bij ons zegt Bjorn nog voordat het gezelschap het Utopia terrein verlaat. Vanaf vandaag heeft Utopia weer één dier minder.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Hortemce at 23:32

  Ik blij voor de bewoners van Utopia dat die kat weg is.Die kat liep nacht rond in de patatzaak van Mark.Waar Mark,zijn patat uit laat lopen liet die kat.Goed wassen of schoon maken die patatzaak.Gees denkt dat hij de vader van de bewoners is.Man doe eens normaal en geniet of vertrek uit Utopia.

 2. Lili at 15:42

  Ja dit is ook weer zo stom van die utopialui! Je begrijpt toch ook wel dat die kat gewoon een huisje heeft.
  Dat beesie was waarschijnlijk net verhuisd of naar een nieuwe eigenaar gegaan of uitlogeren. En dan moet je je kat een tijdje binnenhouden voordat je hem of haar naar buitenlaat, want anders gaat de kat weglopen, zwerven, en zijn weg terug proberen te zoeken vanwaar ie vandaan kwam, z’n ouwe huisje! En als de kat dan geluk heeft en onderweg een ander huisje tegenkomt die hem of haar vriendelijk ontvangt, dan blijft ie daar hangen. En ook voorzichtig zijn met deuren open en dichtdoen, want anders ontglipt ie alsnog en dan ben je de kat kwijt. Vandaar dat marktplaats en Amevedi volstaan met katten die wegzijn en daarom zijn er voveel zwervers, waarvan veel doodgereden worden, allemaal de schuld van de mens!

 3. Marja at 12:01

  Zelf in utopia helemaal geen actie ondernomen. Ze denken daar dat alles om utopia gaat en iedereen wel streams heeft of utopia kijkt. Wat zijn ze toch superieur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *