Nicole is kwaad op Bas

Nicole is kwaad op Bas

De dag in Utopia is rustig voorbij gegaan, maar toch is er enige drama te bespeuren. Vanavond was Nicole nogal kwaad op Bas…

Nicole loopt met een kwaad gezicht naar de woonkamer. Bas zit daar op de bank te de krant te lezen. Nicole wappert met een papiertje in haar hand en verheft haar stem. Dat is toch niet netjes? Serieus, laat die meid daar zelf op reageren! Bas moet lachen. Serieus, zoiets hoef je bij mij niet te flikken! roept Nicole als ze boos weg stampt. Want ik schop je echt lens!

Wat later vertelt Nicole tegen Bjorn en Gabriëlle op de vide wat er gebeurd is. Er zou een mailtje gestuurd zijn naar Gaby met daarin een verzoek voor een tekening van 20 euro. Bas heeft daarop gereageerd en Nicole vertelt wat hij heeft geschreven, ja, hoezo wil je niet meer betalen? Die meid is er uren mee bezig. Daarna heeft de klant gereageerd dat niet iedereen zoveel kan betalen. Gabriëlle is verbaasd, Waarom? Waarom stuurt hij een mail, dat is niet zijn mail! Dat zou hij niet bij mij moeten doen. Ook Bjorn lijkt het niet eens te zijn met deze actie, hij vindt het niet kunnen. Ik heb Bas al opgedragen om mijn zakenrelaties niet te contacteren. Het is niet netjes, concluderen de drie. Ook weet Gaby nog van niks, hoe zal dat aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 22:19

  Ik begrijp nog steeds niet waarom ze niet een eigen mailbox hebben met een eigen code en verander die code af en toe , dit hoort niet

 2. Mjo at 10:03

  Ach ja, waarom verbaasd mij dat nu weer niet van stoker Bas. BAH.

  Dat Nicole er iets van zegt, vind ik niet verkeerd, maar wel de manier waarop.

  Het valt mij op dat vele inwoners de laatste tijd nogal opgefokt zijn. Over het minste of geringste is er herrie. Kort lontje dus. Duurt niet lang meer en er volgt een flinke escalatie.

 3. Merel at 22:00

  Niet netjes van hem idd, maar Nicole moet zich er niet mee bemoeien! Dreigen met schoppen is not done en ze begint Ivan trekjes te krijgen. Ze is toch zo’n stoere meid uit het leger. Nou dat stoere daar is niks van te zien. Ze is net als de anderen bang voor Ivan en spreek hem nooit aan op zijn gedrag bang om ruzie te krijgen. Verbaasd me dat ze in het leger heeft gezeten, want ze is een softie.

  • anna at 05:25

   Nicole begint op Ivan te lijken? Ze is net zo verbaal met haar mond als hij,dreigen met schoppen en slaan heeft ze eerder gedaan uit gekotste ”soldaat” ook weg daar heeft ook altijd te zeuren voor alles wat HAAR niet bevalt en niet te vergeten over de sigaretten! Naar mens…wil ook baasje spelen.

  • David Brigham at 10:15

   Ze zoekt gewoon onzin-redenen om op Bas te stemmen — ze háát altijd mensen die populairder zijn dan zij, zie hoe ze Chris heeft behandeld, en nu steeds weer Bas. Het gaat haar er echt niet om om Gaby te helpen, anders zou ze niet zo respectloos zeggen “die meid”.

   • Mjo at 12:41

    Ik denk niet dat dit onzin (reden om op Bas te stemmen) betreft. Bas moet van andermans mals afblijven en ze al helemaal niet beantwoorden. En dan heb ik het nog niet over de tekst die hij gebruikt heeft, want die slaat werkelijk nergens op. Wie is Bas om te bepalen of te vragen of iemand niet meer kan betalen dan die 20,= Onbeschoftheid ten top.

    Ik zeg nogmaals de manier waarop Nicole, Bas in dit geval bejegend, had ook op een andere manier gekund en keur ik ook niet goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *