Gaby wil een boomhut

Gaby wil een boomhut

Gaby heeft een idee, eigenlijk een droom. Een boomhut lijkt haar wel wat, de ultime plek om lekker te chillen in Utopia. Vandaar dat ze besluit om met Wim het gesprek aan te gaan. Hoe denkt de bouwer erover.

Gaby vertelt aan Wim dat ze graag een boomhut zou willen bouwen, volgens haar vindt iedereen dat wel leuk. En ook Wim is enthousiast. Is dan het idee dat je je daar kan terugtrekken en je zonden kan overdenken? vraagt hij. Nee antwoordt Gaby, het is voor iedereen die er even doorheen zit of zijn post wil schrijven of gewoon even wil chillen met een ander. Of… voor een date. Gewoon een lekker plekje om je even terug te trekken. Wim lijkt het wel wat, maar het kost ook geld. Vandaar dat de twee even samen gaan zitten om te kijken wat er allemaal nodig is en wat het uiteindelijk gaat kosten. Ook moet nog even gekeken worden of de boomhut nog wel zin heeft in verband met het weer. Maar in  september wordt het sowieso nog mooi weer volgens Wim. Maar het moet wel veilig zijn, natuurlijk. Wordt vervolgd dus! Daarna gaat het nog even over de broer van Wim. Wim wil namelijk een brief aan het schrijven. Het gaat blijkbaar niet zo goed met hem en daar is hij van geschrokken. Het begint nu wel een beetje te landen voegt hij eraan toe. Maar ik weet zeker dat hij wil dat ik in Utopia blijf.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Marja at 14:40

    Ach ja, weer zo’n onZin project van Gaby. Een ander moet het natuurlijk weer voor haar doen. Binnen enkele tijd heeft ze weer wat anders als “droom” ook kost het weervgeld en het levert niets op.

  2. Wil at 10:49

    De zoveelste droom van gaby, ze haakt toch af wim dus begin er maar niet aan, tot nu toe heeft ze nog niks toegevoegt, alles is een droom en daar blijft het bij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *