Stefanie wordt wederom uitgehoord door Gabriëlle

Stefanie wordt wederom uitgehoord door Gabriëlle

Gisteren deed Gabriëlle ook al een poging om Stefanie uit te horen over Rob waar ze een klein beetje wijzer van werd. Maar vanavond probeert ze het nog een keer.

Samen zitten de twee onder de veranda als Gabriëlle tegen Stefanie zegt je weet al wat ik ga doen he? Mag ik je iets vragen. Stefanie lacht en Gabriëlle begint met ondervragen. Vind je niet dat je een beetje een speelballetje bent voor Rob? Elke keer als hij jou zou willen kussen, dan sta jij daar. Je zou geen ‘nee’ zeggen, toch? Doelend op het gesprek van gisteren. Dat weet ik niet antwoordt Stefanie. Ben je niet meer verliefd op hem vraagt Gabriëlle door. Nee antwoordt Stefanie, ik denk serieus niet. Dus als hij langsloopt krijg je geen warme vlaag vraagt Gabriëlle nog maar eens voor de zekerheid. Misschien dat ik het iets warmer krijg antwoordt Stefanie. Maar ik heb geen vlinders meer. Die zijn helemaal kapot gegaan in het chloor lacht ze. Nee, het is gewoon prima zo. Je kunt het beter friends with benefits noemen en verder is het niet zoveel eigenlijk. Volgens Gabriëlle moet Stefanie alles eens op een rijtje zetten. In Utopia heb je immers tijd genoeg. Maar Stefanie denkt daar anders over. Ik heb m’n relatie naar de knoppen geholpen, ik heb tattooles. Ik heb gekookt en ik heb Cees gepest. Ook ben ik best trots op waar ik nu sta. Gabriëlle blijft van mening dat Stefanie orde in haar hoofd moet krijgen en haar doel in Utopia achterna moet gaan, Just focus benadrukt ze…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *